RUFF 3 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Szybkie pytanko bo pierwszy raz coś takiego widzę. Ramka radia Clarion to oryginał fiat czy jakiś dodatek do fabrycznego radia? Quote Link to post Share on other sites
Karol_MPI 2 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 > Szybkie pytanko bo pierwszy raz coś takiego widzę. Ramka radia Clarion to oryginał fiat czy jakiś > dodatek do fabrycznego radia? ori ramka Quote Link to post Share on other sites
frutek1990 1 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 swego rodzaju "rarytas" cena oscyluje w granicach 50zł. Quote Link to post Share on other sites
RUFF 3 Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Dzięki wielkie faktycznie sympatycznie się to prezentuje. Quote Link to post Share on other sites
tasiemiec 10 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 > Szybkie pytanko bo pierwszy raz coś takiego widzę. Ramka radia Clarion to oryginał fiat czy jakiś > dodatek do fabrycznego radia? Oryginał będący dodatkiem, a właściwie integralną częścią radia clarion przeznaczonego do sc, po małych przeróbkach da się dopasować zapewne do każdego radia Quote Link to post Share on other sites
dawiddawidowski 431 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 W aso coś ponad 100zł, raz widziałem za 50zł ale to nie jest wyznacznik tylko górna granica i nikt rozsądny tyle nie zapłaci... niejednokrotny koszt to góra 20-30zł ja kupiłem za 9zł Rarytas jak dla mnie żaden bo widziałem takich kilkaset i można kupić od ręki lub dostać Była w fabrycznych clarionach i w prawie każdy brushie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts