_cookie_ 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Szukam samochodu do slubu... najlepiej 125p nie bialy:-) ewentualnie polonez (borewicz) lada 21xx. Najlepiej ze ślaska jezeli ktos cos takiego ma to walcie na PW:-) ewentualnie gdzie takiego szukac bo google wypluwa same biale... Quote Link to post Share on other sites
DamianB 532 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 http://forum.autokacik.pl/showprofile.ph...part=1&vc=1 Napisz wiadomość, może się uda. Quote Link to post Share on other sites
_cookie_ 0 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 > http://forum.autokacik.pl/showprofile.ph...part=1&vc=1 > Napisz wiadomość, może się uda. Podobno ja sprzedal i mieszka w wawie:-) Quote Link to post Share on other sites
Karol_MPI 2 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 > Szukam samochodu do slubu... najlepiej 125p nie bialy:-) ewentualnie polonez (borewicz) lada 21xx. > Najlepiej ze ślaska jezeli ktos cos takiego ma to walcie na PW:-) ewentualnie gdzie takiego > szukac bo google wypluwa same biale... a ten ---> https://www.facebook.com/PolskiSkurviel?fref=ts Quote Link to post Share on other sites
mrarek 31 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 u mnie na wsi jeździ piękna warszawa Quote Link to post Share on other sites
borbet 371 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 > Szukam samochodu do slubu... najlepiej 125p nie bialy:-) ewentualnie polonez (borewicz) lada 21xx. > Najlepiej ze ślaska jezeli ktos cos takiego ma to walcie na PW:-) ewentualnie gdzie takiego > szukac bo google wypluwa same biale... Mogę zawieźć 2105, ale piękna to ona nie jest. U mnie na dzielni jest borewicz przerobiony na export - był w Legendach PRL. Pasuje to poszukam namiaru do właściciela. Niestety 100lica. Quote Link to post Share on other sites
Wojtas_BB 215 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Miejscowość: Tychy, Katowice, Mikołów Wojewodztwo: Śląskie Telefon: 665258483 niestety biały, ale polecam, cena była OK, koleś nie robi z tego regularnego biznesu, po prostu od czasu do czasu jeździ jako kierowca do ślubu. Telefon aktualny był na pewno 5 lat temu, teraz - nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
PrezesAdam 37 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Kremowy/waniliowy/kość słoniowa (jak zwał tak zwał) się nada? Quote Link to post Share on other sites
_cookie_ 0 Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 > Kremowy/waniliowy/kość słoniowa (jak zwał tak zwał) się nada? Zapytam:-) Grill widze nie orginalny:-) chyba ze bylam przejsciowka z waskimi lampami i plastikowym grillem?? Quote Link to post Share on other sites
lukasz1t 5 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 > Zapytam:-) > Grill widze nie orginalny:-) chyba ze bylam przejsciowka z waskimi lampami i plastikowym grillem?? Wersja przejściowa była produkowana w 1974 roku. Miała m. in. właśnie plastikowy grill, także to jak najbardziej może być oryginał. Dziwnie natomiast wygląda nitowany przedni pas i brakuje zagłówków, które również powinny być oprócz czarnego grilla Quote Link to post Share on other sites
KamiSH 15 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 > Podobno ja sprzedal i mieszka w wawie:-) Nic nie sprzedał... ale mieszka w Wawie, więc raczej problem Quote Link to post Share on other sites
_cookie_ 0 Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 > Nic nie sprzedał... ale mieszka w Wawie, więc raczej problem Hehe spoko auto juz znalazlem tylko wlasciciela musze przekonac zeby jechal:-) Quote Link to post Share on other sites
10pio 0 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 > Szukam samochodu do slubu... najlepiej 125p nie bialy:-) ewentualnie polonez (borewicz) lada 21xx. > Najlepiej ze ślaska jezeli ktos cos takiego ma to walcie na PW:-) ewentualnie gdzie takiego > szukac bo google wypluwa same biale... Kolega ma czerwonego 125p i wozi do ślubów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts