Mefisto Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Może mi ktoś sprawdzić jaka jest srednica odmy a raczej wejścia na przewod odmy do 1.2 16v i jaka jest srednica rurki odmy która laczy przewod z dolotem? Chce zamowic filterek simoty i nie wiem który rozmiar wziasc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefisto Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 > Może mi ktoś sprawdzić jaka jest srednica odmy a raczej wejścia na przewod odmy do 1.2 16v i jaka > jest srednica rurki odmy która laczy przewod z dolotem? Chce zamowic filterek simoty i nie > wiem który rozmiar wziasc. Nikt nie wie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafi278 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 > Może mi ktoś sprawdzić jaka jest srednica odmy a raczej wejścia na przewod odmy do 1.2 16v i jaka > jest srednica rurki odmy która laczy przewod z dolotem? Chce zamowic filterek simoty i nie > wiem który rozmiar wziasc. Ta rurka odmy wystająca z głowiczki ma 15mm, a ten łącznik gumowej odmy z dolotem jest plastikowy i ma 16mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fendt180 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Teraz dopiero przeczytałem, jak jeszcze potrzebujesz to odezwij się jutro i ci zmierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefisto Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 hej już mam wymiar i zamowilem filterek , mam klienta z cento-world na poprawienie swapa 1.2 16v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts