Novy81 40 Posted October 29, 2017 9 godzin temu, todamian napisał: witam Chodzi o opony zimowe 195/65 R15 Mam opony goodyear ultragrip8,... pozdrawiam Jeśli czujesz że coś już nie tak z oponami to faktycznie przydało by się je zmienić. Sam wyrzuciłem kiedyś zimówki, które miały duuużo "mięsa" ale na mokrym spisywały się kiepsko. Co do Frigo 2 to bym ich nie kupił ze względu kiepskie wyniki na mokrym. Share this post Link to post Share on other sites
Novy81 40 Posted October 29, 2017 Godzinę temu, blue_ napisał: ja frigo miałem we wszystkich swoich autach i nigdy nie narzekałem. śmiem twierdzić, że spisywały się lepiej, niż obecne nokiany wrd3 co do pytania, to oczywiste, że lepsze z niższej półki, ale świeże, a nie kilkuletnie Mamy frigo w aucie służbowym, no nie polecam bo są kiepskie, jedynie na śniegu spisują się naprawdę dobrze. Kolega z GY UG8 z klasy premium przeszedł by na ekonomiczną, minimum to szukać czegoś w klasie średniej. Jest sporo testów i można coś wybrać. Pod żadnym pozorem nie sugerować się opiniami w internetach ( oponeo i tym podobne ). Share this post Link to post Share on other sites
Novy81 40 Posted October 29, 2017 Kupilem na ten sezon FRIGO HP2 Ciekawe jak beda sie sprawowac jak trochę przejadąWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites