pr0mil Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Pomocy potrzebuje, czytałem różne fora i zgłupiałem. Mam e91 lci z navi CIC. Jest bluetooth, dyski i inne wodotryski, jakiś adapter chyba do iPhone 4 w podłokietniku, natomiast funkcja streamingu przez bluetooth’a jest niedostępna. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć czego potrzebuje abym mógł słuchać muzyki przez iPhone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr0mil Posted July 21, 2018 Author Share Posted July 21, 2018 No co, nikt? Mam wejście na jack’a ale chciałbym bez kabelków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieczarz Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Nie wiem jak w e90, ale u mnie w e60, które już tez nawet na CIC jest bluetooth i nie da się muzyki słuchać. Bluetooth sluzy tylko do rozmów, a zeby podłączyć muzykę trzeba mieć specjalny moduł i nie każde BMW to ma. Dopiero w efkach stało się to standardem a w Exx to była rzadkość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts