Cezarek Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Witam myślę o kupnie fiata bravo najlepiej 1.4T 120 koni 2011 r i w górę bo z tego co wyczytałem mają pod koniec 2010r wkładanie fiatowskie Nie M32 I tu moje pytanie czy to dobry pomysł, czy byście jeszcze raz kupili fiata bravo po kilku latach użytkowania ? Jakieś typowe usterki,niedociągnięcia czy duże koszty utrzymania ? Jak że spalaniem w tym silniku ? Przebieg do pracy 15km roczny ok 15tys Ale gdybym zmienił pracę wzrósł by do ok 25tys i tu pytanie jak sprawują się te silniki z lpg,bo czytałem różne opinie.. Jak z miejscem w środku dla rodziny 2+1 , a czy da się zmieścić 2+2?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAMANA Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Witam. Posiadam dieselka 120KM. Przejechane około 100tys. Wymiana podstawowych rzeczy eksploatacyjnych co rok: olej, filtry. Raz wymiana klocków i tarcz hamulcowych, rozrządu, chłodnicy klimatyzacji, zaworu egr. To wszystko. Leję ropę i w drogę. Spalanie średnie około 5,6l. Rocznie przebieg około 20tys. Auto wygodne nawet dla 2+2. Jak bym miał kupować jeszcze raz to jak najbardziej tylko combi czyli CROMĘ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochumil Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Podobny temat wałkowano tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dren Posted May 15 Share Posted May 15 NIE NIE i jeszcze raz NIE. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts