comarus 5 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 (edited) Cześć, Jestem szczęśliwym posiadaczem Logana MCV mk1 1,6MPI w LPG stag produkcja 2008 wersja Lautete Jest to najpraktyczniejsze auto z posiadanych przeze mnie w całej karierze. Rozsądne koszty użytkowania i wspaniała ładowność - żyć nie umierać. Niestety - ruda tańczy jak szalona 😜 (drzwi mi znikają - korekta masy ponoć) Powolutku trzeba myśleć o następcy. Co polecicie w podobnym segmencie? Edited February 16, 2020 by comarus Quote Link to post Share on other sites
Slawcio 52 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 25 minut temu, comarus napisał: Cześć, Jestem szczęśliwym posiadaczem Logana MCV mk1 1,6MPI w LPG stag produkcja 2008 wersja Lautete Jest to najpraktyczniejsze auto z posiadanych przeze mnie w całej karierze. Rozsądne koszty użytkowania i wspaniała ładowność - żyć nie umierać. Niestety - ruda tańczy jak szalona 😜 (drzwi mi znikają - korekta masy ponoć) Powolutku trzeba myśleć o następcy. Co polecicie w podobnym segmencie? kolega z pracy kupił rok temu Dacia Lodgy 1.6 LPG-fabryczne i sobie chwali Quote Link to post Share on other sites
comarus 5 Posted February 16, 2020 Author Share Posted February 16, 2020 (edited) No to coś mieszają:https://www.dacia.pl/samochody/lodgy/silniki.html wygląda, że teraz tylko TCe 100 FAP Edited February 16, 2020 by comarus Quote Link to post Share on other sites
czachabrava 513 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 1 godzinę temu, comarus napisał: No to coś mieszają:https://www.dacia.pl/samochody/lodgy/silniki.html wygląda, że teraz tylko TCe 100 FAP To zle? Mniejsze spalanie, lepsza dynamika i lpg lyka. Quote Link to post Share on other sites
Marcinas 596 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 teraz są fajniejsze silniki w Lodgy albo Dokker, benzyna 1.3 130km Quote Link to post Share on other sites
comarus 5 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 chwilowo to jaramy się na premierę grand dustera 😄 Quote Link to post Share on other sites
Majkiel 897 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 W dniu 16.02.2020 o 18:38, comarus napisał: Niestety - ruda tańczy jak szalona 😜 (drzwi mi znikają - korekta masy ponoć) Z ciekawości zapytam, tylko drzwi znikają, czy ruda chrupie również inne, bardziej istotne elementy, takie jak progi, podłużnice, podłoga ? Quote Link to post Share on other sites
Wasylek 133 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 (edited) 22 godziny temu, Majkiel napisał: Z ciekawości zapytam, tylko drzwi znikają, czy ruda chrupie również inne, bardziej istotne elementy, takie jak progi, podłużnice, podłoga ? W pierwszej generacji Logana lecą doły drzwi i wszystko, co na zewnątrz na dole. Ale nie wszystkie egzemplarze bierze. Natomiast w MK2, czyli od 2012 do teraz, praktycznie z rudą spokój. Naprawdę jest zadziwiająco dobrze. Edited October 14, 2020 by Wasylek Quote Link to post Share on other sites
comarus 5 Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 podwozie jest zakonserwowane + baranek na progach ruda chrupie rogi drzwi. był też problem z vinem - bo ruda weszła w cyfry - ale już ogarnięte. Quote Link to post Share on other sites
62545tomasz 173 Posted January 10 Share Posted January 10 comarus i w jakim kierunki idziesz? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts