Sysio_SC 52 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Szanowni, Jak prowadziliście przewód zasilania ?? Auto C4 Picasso. Montaż planuję obok lusterka po prawej stronie. Za uwagi dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
jedrocha 94 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 17 godzin temu, Sysio_SC napisał: Szanowni, Jak prowadziliście przewód zasilania ?? Auto C4 Picasso. Montaż planuję obok lusterka po prawej stronie. Za uwagi dziękuję. Pozdrawiam Można tą "łodygą" na szybie co idą oryginalne kable Quote Link to post Share on other sites
Sysio_SC 52 Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 4 godziny temu, jedrocha napisał: Można tą "łodygą" na szybie co idą oryginalne kable Dzisiaj po przymierzałem, i jednak będzie po lewej stronie czyli od strony kierowcy, bo po prawej przeszkadzają czujniki na szybie. Chętnie bym obczaił jak ma ktoś zamontowane, bo tak w gruncie rzeczy na tej ogromnej szybie to tak trudno znaleźć optymalne miejsce. Quote Link to post Share on other sites
jedrocha 94 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 9 godzin temu, Sysio_SC napisał: Dzisiaj po przymierzałem, i jednak będzie po lewej stronie czyli od strony kierowcy, bo po prawej przeszkadzają czujniki na szybie. Chętnie bym obczaił jak ma ktoś zamontowane, bo tak w gruncie rzeczy na tej ogromnej szybie to tak trudno znaleźć optymalne miejsce. Ja miałem po prawej, bardzo blisko obudowy czujnika deszczu/zmierzchu, w zasadzie nie widziałem go w ogóle, zasłaniało go lusterko wsteczne Quote Link to post Share on other sites
Igorek 1200 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 W dniu 22.11.2020 o 20:47, Sysio_SC napisał: Dzisiaj po przymierzałem, i jednak będzie po lewej stronie czyli od strony kierowcy, bo po prawej przeszkadzają czujniki na szybie. Chętnie bym obczaił jak ma ktoś zamontowane, bo tak w gruncie rzeczy na tej ogromnej szybie to tak trudno znaleźć optymalne miejsce. Który rok samochodu? Quote Link to post Share on other sites
jedrocha 94 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 10 godzin temu, Igorek napisał: Który rok samochodu? W sumie bez różnicy w C4 Picasso Quote Link to post Share on other sites
Igorek 1200 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 38 minut temu, jedrocha napisał: W sumie bez różnicy w C4 Picasso Tak samo jest w obu? Quote Link to post Share on other sites
jedrocha 94 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 51 minut temu, Igorek napisał: Tak samo jest w obu? A nie ? Quote Link to post Share on other sites
Igorek 1200 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 16 minut temu, jedrocha napisał: A nie ? Nie wiem, dlatego zapytałem. Quote Link to post Share on other sites
jedrocha 94 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 15 minut temu, Igorek napisał: Nie wiem, dlatego zapytałem. Tak, w zasadzie to samo identyczne, sprawdzone rozwiązanie... Quote Link to post Share on other sites
Igorek 1200 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 W dniu 21.11.2020 o 22:54, Sysio_SC napisał: Szanowni, Jak prowadziliście przewód zasilania ?? Auto C4 Picasso. Montaż planuję obok lusterka po prawej stronie. Za uwagi dziękuję. Pozdrawiam Zdjęcia tragiczne ale nic nie zrobię bo niestety zaczynam pracę jak jeszcze ciemno a kończę jak już ciemno. Quote Link to post Share on other sites
Sysio_SC 52 Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 22 godziny temu, Igorek napisał: Zdjęcia tragiczne ale nic nie zrobię bo niestety zaczynam pracę jak jeszcze ciemno a kończę jak już ciemno. O widzisz, dla mnie bomba, plastiki odchodzą czy trzeba się nagimnastykować ?? Quote Link to post Share on other sites
Igorek 1200 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 godzinę temu, Sysio_SC napisał: O widzisz, dla mnie bomba, plastiki odchodzą czy trzeba się nagimnastykować ?? Jedno uszko mocujące zapewne złamiesz na tym szarym plastiku. Przy wyciąganiu lampki sufitowej potrafią się zakleszczać metalowe łapki. Wyciągnij dodatkowe lusterko wewnętrzne, pod nim będziesz miał wkręta. Więcej grzechów nie pamiętam Quote Link to post Share on other sites
Waldek40 391 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 i zapewne takie rzeczy z plastikami robi się w lato lub w ogrzewanym garażu, przy tych temperaturach plastik jest sztywny i łatwo połamać zaczepy Quote Link to post Share on other sites
Sysio_SC 52 Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 16 godzin temu, Waldek40 napisał: i zapewne takie rzeczy z plastikami robi się w lato lub w ogrzewanym garażu, przy tych temperaturach plastik jest sztywny i łatwo połamać zaczepy W garażu ok. 20 stopni . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts