kwiatuszek 16 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Witam Jaką kamerę/videorejestrator polecacie do auta w cenie do 400zł max ? Szukam tylko modelu NA PRZYSSAWKĘ... WiFi GPS tryb parkingowy zbędne. Poprzedni Xblitz Trust został zjedzony przez zwierzę i zastanawiam się nad czymś co mu może dorównać... Edited January 17 by kwiatuszek Quote Link to post Share on other sites
GPR 98 Posted January 17 Share Posted January 17 oczywiscie zrozumiałem pytanie ale mimo wszystko - tak nieco z ciekawości - spytam - dlaczego wykluczasz montaż na taśmę samoprzylepną? Mialem kilka róznych kamerek - wszystkie na przyssawkę a od trzech lat dwie na taśmę 3M. Zgadnij ile razy odkleiła mi się przyssawka ( zimą gdy guma stwardniała, latem gdy się nagrzała na słońcu) a ile razy ta na taśmę ? taka tylko uwaga. Quote Link to post Share on other sites
lessero 860 Posted January 19 Share Posted January 19 @kwiatuszek Ja tam się na przyssawkach nie znam, ale kupuję już do drugiego auta 70mai rearview dashcam wide + RC05 z aliexpress 375 zł / zestaw Kamera cofania super sprawa... Quote Link to post Share on other sites
kwiatuszek 16 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Godzinę temu, lessero napisał: @kwiatuszek Ja tam się na przyssawkach nie znam, ale kupuję już do drugiego auta 70mai rearview dashcam wide + RC05 z aliexpress 375 zł / zestaw Kamera cofania super sprawa... Proszę czytać post ze zrozumieniem... 1 Quote Link to post Share on other sites
GPR 98 Posted January 19 Share Posted January 19 W dniu 15.01.2021 o 20:05, kwiatuszek napisał: Poprzedni Xblitz Trust został zjedzony przez zwierzę i zastanawiam się nad czymś co mu może dorównać... szczerze mówiąc ciężko będzie znaleźć coś co będzie w stanie dorównać tej kamerce. Większość prezentuje o wiele lepszy poziom 1 Quote Link to post Share on other sites
kwiatuszek 16 Posted January 20 Author Share Posted January 20 13 godzin temu, GPR napisał: szczerze mówiąc ciężko będzie znaleźć coś co będzie w stanie dorównać tej kamerce. Większość prezentuje o wiele lepszy poziom Szczególnie z przyssawką, w podobnej cenie, oczywiście filtr CPL też będzie tak jak i 170stopni i bardzo dobry obraz w nocy ???😍 Super 👌 Jakoś nie widzę tych lepszych modeli wymienionych przez Ciebie ale chyba padło mi na oczy i nic nie widzę 😊 Quote Link to post Share on other sites
GPR 98 Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) to że ty nie widzisz to nie oznacza że nie ma. Pytalem cię dlaczego upierasz się przy przyssawce. Nie byłeś łaskaw odpowiedzieć. jest wiele modeli - które biją na łeb jakością obrazu (przede wszystkim nocnego) tego trusta. Niektóre na taśmie. I takie moglbym polecić. Owszem, mogą się róznić kątem czy obecnością filtra ale pozostałymi parametrami ją przewyższają. Ale skoro wolisz się rzucać i pokazywać swoją arogancję - to faktycznie, nie ma o czym gadać. bez odbioru Edited January 20 by GPR 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts