bielaPL 1744 Posted January 22 Share Posted January 22 Jako, że sprzedałem jeepa zaczynam ślęczeć nad ogłoszeniami. Ustawiłem sobie 3 budżety 5, 10 lub 15 tys zł. Auto będzie na 1-2 lata jazdy. Przebiegi krótkie, rocznie jakieś 8tys km. Wymagania co do auta - Chciałbym kombiaka albo coś pakownego jak partner itd. - auto w miarę łatwo odsprzedawalne - nie jakieś drogie w naprawach, takie leciwe autka zawsze mają coś do zrobienia (poprzedni właściciel zostawia coś dla nowego zawsze) więc bez jakiś wielkich kosztów podwajających cenę... - może być diesel jeśli zniesie krótkie odcinki, ale spalanie, osiągi, kultura pracy to bez znaczenia -z wyposażenia to klima, bardziej z racji tego że łatwiej to sprzedać potem Podajcie swoje typy model, silnik w tych kwotach. Może jakiś nowy pomysł będzie lepszy niż moje Link to post Share on other sites
czachabrava 532 Posted January 22 Share Posted January 22 Fabia kombi 1.4 101KM, lub 2.0 115KM Link to post Share on other sites
ZUBERTO 5611 Posted January 22 Share Posted January 22 Duże kombi w kategorii 5-10-15 = Mondeo. 1 Link to post Share on other sites
OPAL 92 Posted January 22 Share Posted January 22 6 godzin temu, ZUBERTO napisał: Duże kombi w kategorii 5-10-15 = Mondeo. A trochę mniejsze - Opel Astra Link to post Share on other sites
bielaPL 1744 Posted January 23 Author Share Posted January 23 Duże kombi w kategorii 5-10-15 = Mondeo.Za 5 lub 10 to jest ta generacja rdzewiejąca. Nie wiem czy nie będzie tego ciężej opchnac. Za 15 zaczyna się nowa ale raczej tylko diesle i mocno zjechane.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
bielaPL 1744 Posted January 23 Author Share Posted January 23 A trochę mniejsze - Opel AstraTutaj myślałem o astrze 3. 2 już takie muzeum trochę... . Blacha też lepsza Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
format 21954 Posted January 23 Share Posted January 23 Astra J w okolicy 15 i można zamknąć wątek. Chyba @kox ma jakąś perełkę na sprzedaż nawet. Link to post Share on other sites
bielaPL 1744 Posted January 23 Author Share Posted January 23 Astra J w okolicy 15 i można zamknąć wątek. Chyba [mention=180789]kox[/mention] ma jakąś perełkę na sprzedaż nawet.J z m32... NieeeWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
kox 5462 Posted January 25 Share Posted January 25 W dniu 23.01.2021 o 11:04, format napisał: Astra J w okolicy 15 i można zamknąć wątek. Chyba @kox ma jakąś perełkę na sprzedaż nawet. Perełki to panie drożej chodzą.. także poza skalą jestem za 15 to moge Fabie 2010/2011 sprzedać w kombiku Link to post Share on other sites
AstraC 1611 Posted January 25 Share Posted January 25 On 1/23/2021 at 11:36 AM, bielaPL said: J z m32... Nieee Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Ale H też miała. Ja bym brał Omege 3.2 V6. Stary fajny wygodny złom. Albo Vectra C 3.2 V6. Link to post Share on other sites
Majkiel 908 Posted January 26 Share Posted January 26 W dniu 22.01.2021 o 08:24, bielaPL napisał: Wymagania co do auta - Chciałbym kombiaka albo coś pakownego jak partner itd. - auto w miarę łatwo odsprzedawalne - nie jakieś drogie w naprawach, takie leciwe autka zawsze mają coś do zrobienia (poprzedni właściciel zostawia coś dla nowego zawsze) więc bez jakiś wielkich kosztów podwajających cenę... - może być diesel jeśli zniesie krótkie odcinki, ale spalanie, osiągi, kultura pracy to bez znaczenia -z wyposażenia to klima, bardziej z racji tego że łatwiej to sprzedać potem Podajcie swoje typy model, silnik w tych kwotach. Może jakiś nowy pomysł będzie lepszy niż moje A może Croma? Link to post Share on other sites
bielaPL 1744 Posted January 26 Author Share Posted January 26 A może Croma?Nie no już bravo mi wystarczy Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts