Gokart 4 Posted February 10 Share Posted February 10 Część. Mam problem z niedziałającym ogrzewaniem tylnej szyby jak i lusterek. Bezpiecznik w kabinie jest ok, bezpiecznika pod maską jeszcze nie sprawdzałem bo fatalny dostęp do tych bezpieczników, zanim się dobiorę do tych bezpieczników czy można w jakiś sposób sprawdzić co może być przyczyną takiej usterki, jak to i co przede wszystkim sprawdzić. Raczej kwestia przerwania przewodu w peszlu który jest pod klapą bagażnika odpada bo raz, że całą wiązkę wymieniałem 2 lata temu a dwa lusterka by działały jakby to była wina tego przewodu. Aha lampka na kokpicie się pali. Quote Link to post Share on other sites
WaWeR 279 Posted February 10 Share Posted February 10 Wróżenie z fusów.Ale. Może uch, może złącze w kabinie. Jakiś clip albo coś podobnego masz szanse podpiąć?Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Gokart 4 Posted February 23 Author Share Posted February 23 Czekam nadal na lepsze warunki atmosferyczne aby zajrzeć pod maskę. Ale dzisiaj jadąc do pracy włączyłem ogrzewanie żeby sprawdzic czy samo się nie naprawiło no i szyba tylna nie grzeje ale za to lusterka zaczęły grzać. Już nic nie wiem, chyba bezpiecznik pod maską można wykluczyć jako winowajcę, czyli co przekaźnik stoi za tym wszystkim? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts