lucash Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Chciałem w jednym samochodzie zmienić 7 letnie opony na wielosezonowe. Rozmiar 185/60R15 i niby wybrane Goodyear Vector 4 Seasons ale widzę że w sezonie jesiennym były ostatnio po 280/290 a dziś są po 330. Myślałem że lato to dobry moment na kupno. Czy one podrożeją na zimę czy raczej dzisiejsza cena nie jest normalna? A może jakaś podwyżka cen surowców tak je wywindowała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aviator Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Myślę, że nie ma reguły. Kupować jak jest promocja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozarek Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 opony generalnie drożeją, mówiło się o tym od wiosny. Sprawdź sobie też cenę z innego urządzenia, wyszukując model (nie z linka bezpośredniego z zakładek) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts