piotr0128 Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Witam, Domyślam się, że nie tylko ja mam taki problem, bo światła w Cromie od zawsze nie były doskonałe i pozostawiały wiele do życzenia. No chyba, że jak były nowe ale po 13 latach może być to zrozumiałe. Myślałem o regeneracji odbłyśnika bo nowe reflektory kosztują majątek ale najpierw chciałem zasięgnąć porady czy ktoś to już robił? Jaki był efekt? Czy może ktoś poradził sobie w inny sposób? Jest tu ktoś kto ma zamontowane żarówki LED? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur_W_wa Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Witam Zacznij od regeneracji. A na sam początek jak masz dwie prawe ręce, to możesz spolerować klosze od zewnatrz, to już powinno dużo pomóc. Regeneracja jako następny krok, a ledy zostaw na deser. Przy zmatowionym kloszu ledy tylko spotęgtują oślepianie Ciebie jak i innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr0128 Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 Lampy już spolerowane ale za dużo to nie pomogło ale za to ładnie wyglądają sproboje jeszcze zanim pójdę w koszta z regeneracja kupić jakieś super ekstra ultra 100%, 200% żarówki Philipsa czy innego Osrama. Może ktoś używa i poleci bo jak patrzę na czasy świecenia to im droższa i bardziej super ekstra ultra tym krócej świeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur_W_wa Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Może takie coś.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inturuti Posted June 21 Share Posted June 21 Nie ma co się bać, to nic strasznego - regeneracja powinna pomóc. Nie trzeba od razu iść w nowy sprzęt jeśli może to być wina zużycia. Ja miałem taką sytuację że po prostu zrobiłem małą regenerację i światło które miało iść do wymiany świeciło jeszcze 5 lat _________________ https://www.medipakiet.pl/benefity-dla-firm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts