HerrMajki Posted February 5 Share Posted February 5 Nie wiem czy problem nie tkwi przypadkiem w instalacji samochodu. Chodzi o to, że po włączeniu radia nie grają lewe głośniki (nisko i wysokotonowy). Muszę podkręcić głośność prawie na max i wtedy się "odtykają" i graja później normalnie. Problem występował na dwóch różnych radiach (Blaupunkt i JVC więc obstawiam, że coś nie tak z fabryczną instalacją głośnikową, a pacjent to Clio 2. Jakieś kierunki gdzie grzebać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OPAL Posted May 18 Share Posted May 18 Podbijam, bo mam taki sam problem w Megane 3. No może nie trzeba pogłaszać na maksa, ale trzeba przekroczyć pewien poziom głośności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HerrMajki Posted May 19 Author Share Posted May 19 Na forum clio piszą że styki trzeba wyczyścić. Jeszcze nie próbowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoLeCk Posted May 19 Share Posted May 19 Styki to podstawa. Jeśli nie ma wzmacniacza po drodze to chyba tylko to tak na pierwszy rzut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts