iwik Posted February 10 Share Posted February 10 ...przestała dawać oznaki życia. Wycieraczki chodzą normalnie. Pewnie pompka is dead, ale wolę najpierw sprawdzić bezpiecznik Ktoś wie czy to jest na tym samym bezpieczniku co wycieraczki? W książce nie ma info a propos oddzielnego bezpiecznika do spryskiwacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaruga Posted February 10 Share Posted February 10 9 godzin temu, iwik napisał: ...przestała dawać oznaki życia. Wycieraczki chodzą normalnie. Pewnie pompka is dead, ale wolę najpierw sprawdzić bezpiecznik Ktoś wie czy to jest na tym samym bezpieczniku co wycieraczki? W książce nie ma info a propos oddzielnego bezpiecznika do spryskiwacza. Kabelki i wtyczki pooglądaj. Laceton którego nadal ujeżdża moja zaczyna mieć probl;em z korodującymi wtyczkami. miałem już czyszczone złączki poduszek i czujnika położenia wałka rozrządu. Wywalało błędy bo przy obecnej pogodzie - oczywiście wszystko sprawne tylko wtyczki zaśniedziały. Elektryk skasował 100 za diagnozę i 20 za robotę To się nazywa starość. Musi wytrzymać ze 2 lata bo wykańczam dom i będę teraz goły i wesoły Później kupimy jakąś nową klasę A/B. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwik Posted February 11 Author Share Posted February 11 (edited) 8 godzin temu, Jaruga napisał: To się nazywa starość Niestety Epicę mam już z 10 lat chyba (auto 2006r) i jedyne awarie jakie do tej pory miałem nie podnosząca się szyba pasażera (guzikiem od jego strony, od kierowcy działa ) i teraz padnięty spryskiwacz, czyli elektryka się sypie Mechanicznie łożysko (piastę) muszę też zmienić, ale z tym to już ponad rok tak jeżdżę, wcześniej wszystkie zaciski regenerowałem, bo się zastały. Żeby każde 16 letnie auto tak się 'psuło' Edited February 11 by iwik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwik Posted April 29 Author Share Posted April 29 Pompka wymieniona. Zainwestowałem całe 35 zł z przesyłką 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts