sherif Posted July 5 Share Posted July 5 Młody (12lat) napalił się na elektryczną hulajnogę. Twierdzi, że będzie miał czym do szkoły dojeżdżać (3km) . Wstępnie wybrał Motus Scooty 10: https://motusxd.pl/hulajnogi-elektryczne/48-1351-hulajnoga-elektryczna-motus-scooty-10-2022-5901821996129.html#/115-kolor-standard Przeraża mnie cena (ok 2700) i jej wielkość oraz waga. Da się coś sensownego kupić taniej lub w podobnym budżecie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikt-znany Posted Wednesday at 08:12 AM Share Posted Wednesday at 08:12 AM W dniu 5.07.2022 o 11:38, sherif napisał: Młody (12lat) napalił się na elektryczną hulajnogę. Twierdzi, że będzie miał czym do szkoły dojeżdżać (3km) . Wstępnie wybrał Motus Scooty 10: https://motusxd.pl/hulajnogi-elektryczne/48-1351-hulajnoga-elektryczna-motus-scooty-10-2022-5901821996129.html#/115-kolor-standard Przeraża mnie cena (ok 2700) i jej wielkość oraz waga. Da się coś sensownego kupić taniej lub w podobnym budżecie ? Ja swojemu kupiłem Xiaomi Mi Scooter PRO 2. W sumie wziąłem dwie sztuki, również dla młodszego, ale ten jest chyba za mały i pewnie ją sprzedam. Jednak do meritum - hulajka fajna, dobrze wykonana. Młody mega zadowolony. Zasięg realny 30-35km, prędkość ograniczona do 25kmph, ale model który mam (2021) można bez problemu odblokować (tylko po co - i tak jest dla niego wystarczająco szybka). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted Wednesday at 10:30 AM Author Share Posted Wednesday at 10:30 AM 2 godziny temu, nikt-znany napisał: Ja swojemu kupiłem Xiaomi Mi Scooter PRO 2. W sumie wziąłem dwie sztuki, również dla młodszego, ale ten jest chyba za mały i pewnie ją sprzedam. Jednak do meritum - hulajka fajna, dobrze wykonana. Młody mega zadowolony. Zasięg realny 30-35km, prędkość ograniczona do 25kmph, ale model który mam (2021) można bez problemu odblokować (tylko po co - i tak jest dla niego wystarczająco szybka). Mój nie chciał Xiaomi. Generalnie jeździ(my) już kilka tygodni na Motusie i mega fajna hulajnoga. Duży, szeroki podest, duże koła. Typowa miejska/stacjonarna hulajnoga. Zasięg z synem bezproblemu robi 60km w trybie sport. Vmax ograniczona do 25kmph lub 35kmph - zależy od ustawienia w aplikacji. Z wad nie posiada odcięcia zasilania i GPSu, ale to chyba wszystkie w tym budżecie mają. Zastanawiam się na podłączeniem modułu GPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts