bielaPL Posted August 4 Share Posted August 4 Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipper Posted August 4 Share Posted August 4 Godzinę temu, bielaPL napisał: Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. Polską firmę Prodig Tech polecę. Modeli masz dużo do wyboru 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinek Posted August 4 Share Posted August 4 29 minut temu, Pipper napisał: Polską firmę Prodig Tech polecę. Modeli masz dużo do wyboru Mam prodiga, polecam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
analyzer64 Posted August 4 Share Posted August 4 Mam taki: https://bluetechnology.pl/produkt/miernik-grubosci-lakieru-mgr-10-s-al/ Kilka samochodów już obleciał. Kupiłem z 8 lat temu, chyba @camel00polecał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel00 Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) 31 minut temu, analyzer64 napisał: Kupiłem z 8 lat temu, chyba @camel00polecał. Ja mam MGR-11-S-AL, ale to pewnie jeden pies. Kupiłem, bo chyba @Cinos miał podobny i swego czasu połowa Łodzi kupowała z nim swoje samochody Edited August 4 by camel00 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinos Posted August 4 Share Posted August 4 11 minut temu, camel00 napisał: Ja mam MGR-11-S-AL, ale to pewnie jeden pies. Kupiłem, bo chyba @Cinos miał podobny i swego czasu połowa Łodzi kupowała z nim swoje samochody zgadza sie, mam bardzo podobny, chyba ten model co podeslal analyzer od jakos 2008 roku chyba i też prawda, wiele osób go pożyczało ode mnie i nie było zażaleń mozna by powiedziec, że sporo 4-packów czy flaszek dostałem dzięki niemu i sie w alkoholu zwrócił 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekp Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Godzinę temu, Cinos napisał: mozna by powiedziec, że sporo 4-packów czy flaszek dostałem dzięki niemu i sie w alkoholu zwrócił Takie działania a'la wczesny obajtek Dla porządku : super miernik. Edited August 4 by mirekp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorek Posted August 5 Share Posted August 5 11 godzin temu, bielaPL napisał: Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. Mam jakiś bardzo podstawowy prodig-tech. Wystarcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozarek Posted August 5 Share Posted August 5 16 godzin temu, bielaPL napisał: Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. upoluj jakieś promo na prodigtech i będziesz zadowolony. Ja mam GL-Smart-S, jest do tego fajna apka, a ma być nowa wspomagająca i podpowiadająca co/gdzie sprawdzać przy kupnie auta. Jak poczekasz i złapiesz promo to kupisz go za 150-200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielaPL Posted August 5 Author Share Posted August 5 26 minut temu, Ozarek napisał: upoluj jakieś promo na prodigtech i będziesz zadowolony. Ja mam GL-Smart-S, jest do tego fajna apka, a ma być nowa wspomagająca i podpowiadająca co/gdzie sprawdzać przy kupnie auta. Jak poczekasz i złapiesz promo to kupisz go za 150-200 co gdzie sprawdzić to ja wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkiel Posted August 5 Share Posted August 5 18 godzin temu, Pipper napisał: Polską firmę Prodig Tech polecę. Modeli masz dużo do wyboru Dla wodzów programu Motodziennik na YT jest link do promocji na ich miernik. Tylko 3 stówy choć są dobrą ceną za ten produkt, to jednak może być trochę dużo za zabawkę do sporadycznego użytku. Ale z tej samej firmy, można coś tańszego znaleźć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawcio Posted August 5 Share Posted August 5 W dniu 4.08.2022 o 14:59, bielaPL napisał: Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. Wiem że nie na temat ale może warto zobaczyć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aviator Posted August 7 Share Posted August 7 Mam Prodig-tech GL-2+. Do sporadycznego użytkowania bardzo dobry, a specjalnie drogi nie był. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozarek Posted August 8 Share Posted August 8 W dniu 5.08.2022 o 07:56, bielaPL napisał: co gdzie sprawdzić to ja wiem to nawet nie o to chodzi, że wiesz. apk robi za "notatnik" pomiarów na elementach. Jak mierzysz w siatce i masz 'swój', wypracowany schemat to nie musisz się zastanawiać ile było rząd/kolumnę obok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielaPL Posted August 8 Author Share Posted August 8 W dniu 6.08.2022 o 01:38, Slawcio napisał: Wiem że nie na temat ale może warto zobaczyć plus jest taki, że w miarę dobrze zrobione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malrapida Posted August 8 Share Posted August 8 W dniu 4.08.2022 o 14:59, bielaPL napisał: Co jest teraz na topie dla tzw. Kowalskiego do sporadycznego używania? Wypożyczalnie odrzucam bo za dużo zabawy i zachodu z tym. Nie ma nic lepszego o ile nie badasz aluminium lub kompozytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts