Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak skrecam to mi gaśnie

Featured Replies

Napisano

Taki problem ma w cc 1.2 8v, bo jak skrecam ostro w lewo to mi gasnie auto na chwilke, jak by paliwa zabrakło, dodam ze mam 1/2 zbiornika paliwa, Mozliwe ze pompa by nie zaciągała ? Moze ktoś miał taki przypadek ?? smile.gif

Napisano

> Taki problem ma w cc 1.2 8v, bo jak skrecam ostro w lewo to mi gasnie auto na chwilke, jak by

> paliwa zabrakło, dodam ze mam 1/2 zbiornika paliwa, Mozliwe ze pompa by nie zaciągała ? Moze

> ktoś miał taki przypadek ??

dokladnie, pompa za wysoko, albo plywak klamie zlosnik.gif

Napisano

podepne sie, a jesli gasnie na zakretach na gazie, co prawda sporadycznie ale zdarza sie hmm.gif

Napisano

> podepne sie, a jesli gasnie na zakretach na gazie, co prawda sporadycznie ale zdarza sie

Zobacz czy nie masz pękniętej obudowy pompy paliwa w dolnej części.

Napisano

na gazie jak gasnie ?

chyba ze odpisujesz autorowi tematu

Napisano

> na gazie jak gasnie ?

zle zamontowany parownik...przekręć go np 90 st

Napisano

> Taki problem ma w cc 1.2 8v, bo jak skrecam ostro w lewo to mi gasnie auto na chwilke, jak by

> paliwa zabrakło, dodam ze mam 1/2 zbiornika paliwa, Mozliwe ze pompa by nie zaciągała ? Moze

> ktoś miał taki przypadek ??

Ja mam od dłuższego czasu problemy z pompa paliwa.

Mam 1/2 baku zaparkuje tak że auto jest przechylone na prawą strone to nie odpale. Musze go zepchać na prosto i od strzału....

Tak samo jak mi rezerwa "zaświeci" podkreślam zaświeci nie że mam dno całkowite to zdarzało sie żeby auto odpalić na rezerwie musiałem lewarkiem podnieśc go z prawej strony i wtedy pompa zabierała i mozna było spokojnie z 30 km zrobic zlosnik.gif

I na dodatek mam problem że paliwo wraca mi do baku i po odstawieniu auto na ok 2h musze na nowo pompe nabic bo nie ma w niej paliwa...

Czyli kręcenie kluczykiem -.-

Napisano

> Obniż pompę paliwa.

albo niech poprawi plywak, bo moze zawyzac poziom paliwa...

Napisano

> albo niech poprawi plywak, bo moze zawyzac poziom paliwa...

Albo i to ok.gif, wujek miał kiedyś taki przypadek w malcu wink.gif

Napisano

> Obniż pompę paliwa.

A jam mam ja niby obnizyc?

Skoro sidzi pompa na swoim miejscu w koszu a kosza abrdziej w dół sie nie da dać 270751858-jezyk.gif

Napisano

> podepne sie, a jesli gasnie na zakretach na gazie, co prawda sporadycznie ale zdarza sie

brat tak mial w 1.1 mpi i gdy skrecal w lewo i wcisnal np sorzeglo to gasl. Wystarczylo wymienic mikser

Napisano

> A jam mam ja niby obnizyc?

> Skoro sidzi pompa na swoim miejscu w koszu a kosza abrdziej w dół sie nie da dać

Najpierw to się tym pływakiem zajmij, jak nie pomoże to będziesz kombinował z pompą grinser006.gif