Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

doradzicie Ford Fiesta 1.2i

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się nad zakupem kolejnego auta i w oko wpadło mi coś takiego, rocznikowo mi odpowiada cenowo też.

Ford Fiesta 1.2i

Poradzicie na co zwrócić uwagę co dokładnie sprawdzić?.

Czy w ogóle nie pakować się w temat i nie tracić czasu na oglądanie.

Dzięki

Napisano

fiesty tej generacji niczym nie zachwycaly.

silnik 1.25 chyba jedyny godny polecenia do tego auta

co do samego egzemplarza - kierownica zjechana ostro, pokrowce pewnie żeby przykryć równie zjechane siedzenia.

ogólnie byłbym na nie wink.gif

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem kolejnego auta i w oko wpadło mi coś takiego, rocznikowo mi odpowiada

> cenowo też.

> Ford Fiesta 1.2i

> Poradzicie na co zwrócić uwagę co dokładnie sprawdzić?.

> Czy w ogóle nie pakować się w temat i nie tracić czasu na oglądanie.

> Dzięki

Robiłem jazdę takim właśnie ...

1.2 75 KM - totalna bieda z klimą zlosnik.gif

Normalnie jak na auto miejskie się zbierało, dość elastyczny silniczek, myślę, że warto, sprawdzić stan blacharki bo rdzewieją na potęgę grinser006.gif

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem kolejnego auta i w oko wpadło mi coś takiego, rocznikowo mi odpowiada

> cenowo też.

> Ford Fiesta 1.2i

> Poradzicie na co zwrócić uwagę co dokładnie sprawdzić?.

> Czy w ogóle nie pakować się w temat i nie tracić czasu na oglądanie.

> Dzięki

Właśnie jestem w trakcie poszukiwań podobnego wozidła dla żonki. Ta z ogłoszenia jak dla mnie ma za niską cenę w stosunku do rocznika. Chyba, że jest to podyktowane tym, że to auto to kompletny golas... z tego co widzę to nawet nie ma przycisku do otwierania bagażnika.

Motor 1.25 mogę polecić od strony eksploatacyjnej - zero problemów od 7 lat (dokładnie taki silnik ma żonka w fieście obecnej tylko, że mkIV). Od strony ekonomicznej porażka... 9 po mieście to norma...

Napisano

> Właśnie jestem w trakcie poszukiwań podobnego wozidła dla żonki. Ta z ogłoszenia jak dla mnie ma za

> niską cenę w stosunku do rocznika. Chyba, że jest to podyktowane tym, że to auto to kompletny

> golas... z tego co widzę to nawet nie ma przycisku do otwierania bagażnika.

> Motor 1.25 mogę polecić od strony eksploatacyjnej - zero problemów od 7 lat (dokładnie taki silnik

> ma żonka w fieście obecnej tylko, że mkIV). Od strony ekonomicznej porażka... 9 po mieście to

> norma...

9 po mieście na krótkich odcinkach to norma ok.gif

Napisano

> 9 po mieście na krótkich odcinkach to norma

Niestety wiem... nawet katalogowo Ford podaje mniej więcej takie dane. Co nie zmienia faktu, że jak na takie autko i taki silniczek to jest za dużo - teść w focusie z motorem 1.6 100KM po mieście ma w granicach 10...

Napisano

> Niestety wiem... nawet katalogowo Ford podaje mniej więcej takie dane. Co nie zmienia faktu, że jak

> na takie autko i taki silniczek to jest za dużo - teść w focusie z motorem 1.6 100KM po

> mieście ma w granicach 10...

Żona w saxo 1.6 90 koni latem 10,5-11,0 wink.gif

Napisano

To nawet klimy nie ma? Szukaj czegos nie z komisu. To moje osobiste zdanie. Nawet jak chcesz na kredyt to mozna to zalatwic w banku a nie w komisie.