Tommi Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Witaminka Mam taka pompę, po pewnym czasie strasznie zaczęła się grzać. Dzisiaj już wystartować nie chciała (tylko buczała) udało się pomóc wystartować i działała, po pewnym czasie wyłączyła się. teraz jak pomogę jej wystartować to strasznie coś trze. macie pomysły co padło, jak naprawić albo gdzie dać do naprawy w 100-licy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterus_123 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Uszczelnienie dolne najprawdopodobniej, podejrzewam ze naprawa raczej nieopłacalna, przynajmniej tak bywa z pompami karchera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamro Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Witaminka Mam taka pompę, po pewnym czasie strasznie zaczęła się grzać. Dzisiaj już wystartować nie chciała (tylko buczała) udało się pomóc wystartować i działała, po pewnym czasie wyłączyła się. teraz jak pomogę jej wystartować to strasznie coś trze. macie pomysły co padło, jak naprawić albo gdzie dać do naprawy w 100-licy? Wyłączyła się, bo ma zabezpieczenie termiczne. Jak chcesz się bawić to rozbierz i spróbuj wymienić uszczelnienia. Serwis nieopłacalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommi Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 (edited) Rozebrana pompa ale nie wygląda żeby uszczelnienia puszczały, za to mym oczom ukazał się wybuchnięty kondziorek. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edited July 9, 2015 by Tommi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts