Jump to content

Po wymianie sprzęgła nadal sie ślizga :(


ScFuNbAnDit
 Share

Recommended Posts

Zaolejone raczej nie powinno być gdyż ślizga się tylko czasami, i tylko na wysokich obrotach. Wydaje mi się ze jakby był tam olej to by się ciagle ślizgało. :nie_wiem:

 

A może wcale się nie ślizga? 4,5 bieg i wysokie obroty to jakoś mi to nie gra... W jaki sposób objawia się owo ślizganie?

Link to comment
Share on other sites

A może wcale się nie ślizga? 4,5 bieg i wysokie obroty to jakoś mi to nie gra... W jaki sposób objawia się owo ślizganie?

na 3 biegu jedziesz 120km/h, dajesz 4 i robi się cos takiego jak w przekładni bezstopniowej obroty ida ale bardzo szybko do odcinki a nie rozpedza się ...

Link to comment
Share on other sites

na 3 biegu jedziesz 120km/h, dajesz 4 i robi się cos takiego jak w przekładni bezstopniowej obroty ida ale bardzo szybko do odcinki a nie rozpedza się ...

 

A w ogóle o jakim samochodzie mówimy, o tym Bravo z Twojego podpisu? Może sprzęgło z jakiegoś powodu "nie odbija" czyli się nie załącza do końca i przez pewien moment jedziesz na półsprzęgle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.