sebaso Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Cześć, Pytanie jak w temacie, samochód kupiony parę lat temu, w tym czasie nie przerejestrowany, a w najbliższym czasie będzie złomowany i tutaj rodzi się pytanie gdzie zgłosić wyrejestrowanie, czy w WK w którym jest do tej pory zarejestrowany czy "u siebie" , czy to nie ma znaczenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtala Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 w miejscu ostatniej rejestracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkuQ Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Tam gdzie masz dowód rejestracyjny, bo dowody należą do danego WK. Mi swego czasu nie chcieli LPG wbić na podstawie umowy i faktury założenia nowej instalki, bo podpierali się tym, że w nie swoim dowodzie nie mogą nanosić zmian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaso Posted June 19, 2018 Author Share Posted June 19, 2018 2 godziny temu, wojtala napisał: w miejscu ostatniej rejestracji dzięki, tak myślałem 54 minuty temu, AkuQ napisał: Tam gdzie masz dowód rejestracyjny, bo dowody należą do danego WK. Mi swego czasu nie chcieli LPG wbić na podstawie umowy i faktury założenia nowej instalki, bo podpierali się tym, że w nie swoim dowodzie nie mogą nanosić zmian. dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike_wwl Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Tam gdzie masz dowód rejestracyjny, bo dowody należą do danego WK. Mi swego czasu nie chcieli LPG wbić na podstawie umowy i faktury założenia nowej instalki, bo podpierali się tym, że w nie swoim dowodzie nie mogą nanosić zmian.To nawet nie o sam dowód chodzi, tylko o resztę papierów w urzędzie. Każdy wpis w DR musi mieć papierową podkładkę w ewidencji. Wysłane z Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts