gobi Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Witajcie. Mam pytanie co do deskorolki na baterie typowo do miasta max 40 kilometrów tygodniowo do przejechania w krótkich odcinkach obciążenie wystarczy do 100 kg Po głowie mi chodzi Xiaomi M365 bo jest obecnie w „ moim” Media Markt w cenie poniżej 230€ A może coś innego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinger Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Generalnie to nie wiem jakie sa teraz nowosci, sam mam taka M-ke od jakiegos roku, uzywana podobnie jak u Ciebie, moze nawet mniej i imo nic wiecej nie potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamU Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Sio z tym na kącik "urządzenia transportu osobistego". Tu jest HP. Tu są toczone poważne dyskusje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatmar40 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Witajcie. Mam pytanie co do deskorolki na baterie typowo do miasta max 40 kilometrów tygodniowo do przejechania w krótkich odcinkach obciążenie wystarczy do 100 kg Po głowie mi chodzi Xiaomi M365 bo jest obecnie w „ moim” Media Markt w cenie poniżej 230€ A może coś innego ?Ujeżdżam taką hulajkę tylko słabszą wersje sprzed roku. Porównywalna z M 365https://allegro.pl/oferta/hulajnoga-elektryczna-dla-doroslych-motus-scooty-9106779998?utm_medium=app_share&utm_source=facebookWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamro Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 1 godzinę temu, tatmar40 napisał: Ujeżdżam taką hulajkę tylko słabszą wersje sprzed roku. Porównywalna z M 365 https://allegro.pl/oferta/hulajnoga-elektryczna-dla-doroslych-motus-scooty-9106779998?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka I jak to się sprawuje, daje radę? Podoba mi się. Teraz jest niby mocniejszy silnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatmar40 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 I jak to się sprawuje, daje radę? Podoba mi się. Teraz jest niby mocniejszy silnik. Cena jest wyjątkowa. Moja słabsza nieźle pomykała przy 90 kg. Bateria od 03.2020 straciła swoją pojemność. Dawała radę 20 km obecnie zasięg spadł do kilku km.Muszę serwis przycisnąć ale obawiam się ,że nie uwzględniają baterii jak w smarkach. Słyszałem złe opinie na temat ich aku od chłopaka ,który wymieniał mi dętkę na pełną z tyłu.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamro Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 8 minut temu, tatmar40 napisał: Cena jest wyjątkowa. Moja słabsza nieźle pomykała przy 90 kg. Bateria od 03.2020 straciła swoją pojemność. Dawała radę 20 km obecnie zasięg spadł do kilku km. Muszę serwis przycisnąć ale obawiam się ,że nie uwzględniają baterii jak w smarkach. Słyszałem złe opinie na temat ich aku od chłopaka ,który wymieniał mi dętkę na pełną z tyłu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka O to dzięki za info. Czyli bardziej zabawka i to też taka słaba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gobi Posted December 12, 2020 Author Share Posted December 12, 2020 (edited) No dobrze , a co powiecie o Xiaomi 1S ?? Ok już się doedukowalem , M365 jest w DE praktycznie niedostępna bo nie spełnia warunków dopuszczenia do ruchu drogowego . Xiaomi 1S jest następcą z poprawionymi wadami i posiada wyposażenie pozwalające na rejestrację, ubezpieczenie i poruszanie się na drogach publicznych do prędkości max 20km/h. Jak to z tymi kołami ? Zamawiać od razu 20 sztuk na zmianę czy są jakieś odpowiedniki zamienniki od wózków dla dzieci ?? To pierwsze odpalenie wymaga App i rejestracja na Xiaomi Home ? Edited December 21, 2020 by gobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Znalazłem coś takiego https://www.euro.com.pl/pojazdy-elektryczne/motus-hulajnoga-elektryczna-pro-8-5-motus.bhtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gobi Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 22 godziny temu, sdss napisał: Znalazłem coś takiego https://www.euro.com.pl/pojazdy-elektryczne/motus-hulajnoga-elektryczna-pro-8-5-motus.bhtml Fajny , ten ma 40km/h max to już nie jest zabawa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 4 godziny temu, gobi napisał: Fajny , ten ma 40km/h max to już nie jest zabawa . Amortyzacja i parametry za 3000 ciekawa opcja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gobi Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 19 minut temu, sdss napisał: Amortyzacja i parametry za 3000 ciekawa opcja . Ciekawa opcja. Amory - Hamulce - Akumulator 36V- Waga 18 kg - Regulacja wysokości kierownicy - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts