Ralph78 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Tak więc żeby nie ciągnąć tematu w wątku zakupowym napiszę tutaj opinie bo wczoraj hulajnoga do mnie dotarła Jest to mój pierwszy pojazd tego typu, wcześniej raz użyłem Xiaomi M365 Pro, ale to było po pijaku, późno w nocy i na krótkim dystansie więc raczej mało do czego mogę porównać Instalacja prosta, 6 śrub do wkręcenia, potem szybka aktywacja w aplikacji i można jechać. Pierwsze wrażenie, jest duża i ciężka. Na szczęście nie muszę jej nigdzie wnosić po schodach bo na dłuższą metę mógłby być problem. Jazda bardzo stabilna, wersja hulajnogi jest na rynek US więc w trybie S udało mi się rozpędzić do 32km/h. Komfort jest niezły, czuć dopiero mocno większe nierówności. Hamulec bardzo skuteczny, bałem się go trochę bo jest realizowany na przednim kole, ale moje obawy się nie potwierdziły Światło przednie też daje radę i oświetla drogę całkiem obszernie więc po zmroku nie czuje się jakbym jechał po omacku. Szczerze to nie mam za bardzo do czego się przyczepić, więc niech będzie że zasięg podawany przez producenta jest naprawdę mocno naciągany. Dzisiaj pojechałem na jazdę i wiem, że nie jestem modelem do określania zasięgu, ale przy 3 stopniach Celsjusza, mojej wadze koło 90kg, włączony tryb sport i paru podjazdach pod górę zużyłem 28 procent aku na dystansie 7 km. Od razu mówię, że większość dystansu to jazdy for fun czyli dynamika przede wszystkim Jeśli ktoś się waha nad zakupem to śmiało ten model polecam Specjalne podziękowania dla sprzedawcy za szybką wysyłkę, hulajnoga z Polski do Irlandii dotarła w tydzień Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 W dniu 22.01.2021 o 18:33, Ralph78 napisał: Tak więc żeby nie ciągnąć tematu w wątku zakupowym napiszę tutaj opinie bo wczoraj hulajnoga do mnie dotarła Jest to mój pierwszy pojazd tego typu, wcześniej raz użyłem Xiaomi M365 Pro, ale to było po pijaku, późno w nocy i na krótkim dystansie więc raczej mało do czego mogę porównać Instalacja prosta, 6 śrub do wkręcenia, potem szybka aktywacja w aplikacji i można jechać. Pierwsze wrażenie, jest duża i ciężka. Na szczęście nie muszę jej nigdzie wnosić po schodach bo na dłuższą metę mógłby być problem. Jazda bardzo stabilna, wersja hulajnogi jest na rynek US więc w trybie S udało mi się rozpędzić do 32km/h. Komfort jest niezły, czuć dopiero mocno większe nierówności. Hamulec bardzo skuteczny, bałem się go trochę bo jest realizowany na przednim kole, ale moje obawy się nie potwierdziły Światło przednie też daje radę i oświetla drogę całkiem obszernie więc po zmroku nie czuje się jakbym jechał po omacku. Szczerze to nie mam za bardzo do czego się przyczepić, więc niech będzie że zasięg podawany przez producenta jest naprawdę mocno naciągany. Dzisiaj pojechałem na jazdę i wiem, że nie jestem modelem do określania zasięgu, ale przy 3 stopniach Celsjusza, mojej wadze koło 90kg, włączony tryb sport i paru podjazdach pod górę zużyłem 28 procent aku na dystansie 7 km. Od razu mówię, że większość dystansu to jazdy for fun czyli dynamika przede wszystkim Jeśli ktoś się waha nad zakupem to śmiało ten model polecam Specjalne podziękowania dla sprzedawcy za szybką wysyłkę, hulajnoga z Polski do Irlandii dotarła w tydzień Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Hmm 1000zl wiecej wzgledem Pro2 pytanie czy warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph78 Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Hmm 1000zl wiecej wzgledem Pro2 pytanie czy warto.Po ile masz pro 2 ?Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 22 minuty temu, Ralph78 napisał: Po ile masz pro 2 ? Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka 2200 a g30 koło 3500 , mówimy o zakupie z FV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph78 Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 2200 a g30 koło 3500 , mówimy o zakupie z FV.Ja kupiłem z dhgate bez faktury za około 2100 PLN. Jeśli potrzebujesz fv to rzeczywiście może być drożej.Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 2 minuty temu, Ralph78 napisał: Ja kupiłem z dhgate bez faktury za około 2100 PLN. Jeśli potrzebujesz fv to rzeczywiście może być drożej. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Da się to ładować z gniazdka samochodowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph78 Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Da się to ładować z gniazdka samochodowego? Nie wiem, w zestawie jest tylko kabel do zwykłego gniazdka. W hulajnodze masz dodatkowo wejście na zasilacz, musiałbyś poszukać jakiejś ładowarki.Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdss Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 (edited) W dniu 6.02.2021 o 17:55, Ralph78 napisał: Nie wiem, w zestawie jest tylko kabel do zwykłego gniazdka. W hulajnodze masz dodatkowo wejście na zasilacz, musiałbyś poszukać jakiejś ładowarki. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Poczytałem i korci, szkoda , że nie można potestować. W PL to trzeba jeszcze pomyśleć o zabezpieczeniu. Edited February 7, 2021 by sdss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts