Marcinas Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Użytkował ktoś takie auto? Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Silnik 2.9 kopciuch też dość zwawy. Przejechałem dzisiaj 50 km ku niezadowoleniu Sprzedającego Elektryka działa, plastiki skrzypią ale bez przesady. Dużo schowków, wyjmowane fotele, szyberdach. Taki Multivan dla ubogich. Oczywiście stary trup, ale jak pojeździ rok, max 2 to nie najgorzej. Edited February 23 by Marcinas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swienty Posted February 23 Share Posted February 23 Swego czasu szczytował na listach awaryjności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technix Posted February 24 Share Posted February 24 Zbyt paliwożerny jak dla mnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinas Posted February 24 Author Share Posted February 24 Sam się wyeliminował. Podczas jazdy świszczała turbina. dzisiaj gość mnie poinformował że padło turbo i musi zareklamować. Mówił że po regeneracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinas Posted February 24 Author Share Posted February 24 21 godzin temu, swienty napisał(a): Swego czasu szczytował na listach awaryjności To były choroby wieku dziecego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technix Posted February 24 Share Posted February 24 33 minuty temu, Marcinas napisał(a): Sam się wyeliminował. Podczas jazdy świszczała turbina. dzisiaj gość mnie poinformował że padło turbo i musi zareklamować. Mówił że po regeneracji To szczęściarz. U mnie gwiazda już od 6 tysięcy km po regeneracji i paść nie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts