bajzel Posted July 9 Share Posted July 9 Cześć Po latach w końcu nabyłem z synem seja 900. Autko ma 22lata Na razie próbujemy oganąć to cudo. Podpowiedzcie czy opłaca się coś grzebać ze sterownikiem tego maleństwa? Kiedyś miałem Cc ze zmienionym oprogramowaniem. Fajnie to śmigało Polecicie kogoś kto takie machinacje robi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzyk_ Posted July 22 Share Posted July 22 w seryjnym 900 zmiana softu ??? jak chcesz 1-2 KM i wieksze spalanie to czemu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDTECHNO Posted July 22 Share Posted July 22 W dniu 9.07.2023 o 20:58, bajzel napisał(a): Cześć Po latach w końcu nabyłem z synem seja 900. Autko ma 22lata Na razie próbujemy oganąć to cudo. Podpowiedzcie czy opłaca się coś grzebać ze sterownikiem tego maleństwa? Kiedyś miałem Cc ze zmienionym oprogramowaniem. Fajnie to śmigało Polecicie kogoś kto takie machinacje robi?? Wg mnie nieopłacalne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaso Posted July 22 Share Posted July 22 Imo bez sensu, trzeba było kupić 1.1 jak chciałeś lepszych osiągów, jednakże 899 tez ma swoje zalety - jest praktycznie bezobsługowa . Poka foty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts