Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niemcy za darmo samochody rozdają

Featured Replies

Napisano
3 godziny temu, spad napisał:

Cena promocyjna okazała się hitem, nagle na ulicach widuję sporo Taigo (Wrocław). Nawet pod blokiem pojawiły się dwa nowe w ostatnim czasie.

tych Pure to pewnie jeszcze nie wyprodukowali :) ale fakt ze ladne, zgrabne, miejskie auto

Napisano
8 godzin temu, Cinos napisał:

tych Pure to pewnie jeszcze nie wyprodukowali :) ale fakt ze ladne, zgrabne, miejskie auto

Zawsze są jakieś modele na placu. Jak świat długi i szeroki ludzie czekają miesiącami na auto do produkcji a inni zawsze wybierają coś z placu. Co chyba widać w kolorze tych Taigo bo każde jakie widzę to to jasne cappucino.

Napisano
11 godzin temu, spad napisał:

Zawsze są jakieś modele na placu. Jak świat długi i szeroki ludzie czekają miesiącami na auto do produkcji a inni zawsze wybierają coś z placu. Co chyba widać w kolorze tych Taigo bo każde jakie widzę to to jasne cappucino.

Tych Pure nigdzie nie ma na placu. Właściwie może tylko juz wyprodukowane drogie wersje znajdziesz.

Napisano
23 minuty temu, Rado_ napisał:

Tych Pure nigdzie nie ma na placu. Właściwie może tylko juz wyprodukowane drogie wersje znajdziesz.

Ale może były jak wchodziła promocja. Fakt faktem nagle przybyło Taigo na ulicach.

Napisano
1 godzinę temu, spad napisał:

Ale może były jak wchodziła promocja. Fakt faktem nagle przybyło Taigo na ulicach.

Cos tam było, pewnie jak to zawsze, a ze na nie tez ceny obniżyli to szybko zeszły. Jak ojcu pod koniec marca szukalem life plus, na otomoto juz pojedyncze były w mniej atrakcyjnych cenach. Teraz odbierał tylko dlatego, ze diler mial juz zamówione kilka sztuk wczesniej do produkcji. A wersji Pure( która jest dla fanów duzych fiatów, albo wczesnych golych werdji Daci) nie było też od ręki.

Napisano
W dniu 25.05.2026 o 10:24, spad napisał:

Cena promocyjna okazała się hitem, nagle na ulicach widuję sporo Taigo (Wrocław). Nawet pod blokiem pojawiły się dwa nowe w ostatnim czasie.

To bardzo ciekawe co mówisz, bo pierwsze Taigo Pure zostało odebrane w dniu wczorajszym hehe

Napisano
10 godzin temu, Tomo napisał:

To bardzo ciekawe co mówisz, bo pierwsze Taigo Pure zostało odebrane w dniu wczorajszym hehe

Szczerz ci powiem mam to w d... kiedy było pierwsze a kiedy drugie. Na ulicach widzę więcej Taigo a kiedyś to były jednorożce. A pod blokiem stanęły dwa nowe. Tyle w temacie. A czy to Pure czy inne w ogóle mnie to nie obchodzi.

Napisano
11 godzin temu, Tomo napisał:

Czasami te reklamy działają podobnie jak z „uczciwymi sprzedawcami okazji” na otomoto.

„Akurat tę sztukę już sprzedałem, ale mam dwie inne, jeszcze w lepszym stanie, z mniejszym przebiegiem, tyle ze minimalnie droższe” ;)

Napisano
W dniu 28.05.2026 o 08:20, spad napisał:

Szczerz ci powiem mam to w d... kiedy było pierwsze a kiedy drugie. Na ulicach widzę więcej Taigo a kiedyś to były jednorożce. A pod blokiem stanęły dwa nowe. Tyle w temacie. A czy to Pure czy inne w ogóle mnie to nie obchodzi.

Chyba od zawsze tak jest, że normalnie każdy samochód jest niewidoczny na drodze, a gdy się człowiek nim zainteresuje albo chce kupić lub kupił, to widzi go "co chwilę"

Napisano
W dniu 30.05.2026 o 18:02, gilbert3 napisał:

Chyba od zawsze tak jest, że normalnie każdy samochód jest niewidoczny na drodze, a gdy się człowiek nim zainteresuje albo chce kupić lub kupił, to widzi go "co chwilę"

Wiem, że tak jest, że nagle widzisz to czym się interesujesz do zakupu. Może to ten efekt, ale we Wrocku spotkać kiedyś Taigo było trudno, a teraz jak pisałem mam dwa pod oknem. Przecież na placu też coś dealerzy mieli zanim ruszyła promocja. Na FB też podstawiały się dyskusje, że osoby zainteresowały się modelem w wersji Pure, a finalnie zamawiały jakieś Life czy coś podobnego bo jednak ciut drożej a miały wszystko co trzeba było. Może właśnie to co mijam na ulicy to takie placowe bogatsze wersje.

Napisano
2 minuty temu, spad napisał:

Wiem, że tak jest, że nagle widzisz to czym się interesujesz do zakupu. Może to ten efekt, ale we Wrocku spotkać kiedyś Taigo było trudno, a teraz jak pisałem mam dwa pod oknem. Przecież na placu też coś dealerzy mieli zanim ruszyła promocja. Na FB też podstawiały się dyskusje, że osoby zainteresowały się modelem w wersji Pure, a finalnie zamawiały jakieś Life czy coś podobnego bo jednak ciut drożej a miały wszystko co trzeba było. Może właśnie to co mijam na ulicy to takie placowe bogatsze wersje.

Śmiało stwierdzę, że nastąpiło prawie podwojenie tego modelu na drogach. Ale nie żeby nagle co 10 jak Rav4 był na drodzę oki

Jak to w Polsce, CCC.