Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

małe udogodnienie:)

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich:)

pragnę sie z Wami podzielić moim takim "patentem"

mianowicie... ten, kto ma rodzaj nadwozia taki jak hatchback, może (ale nie musi) narzekać na hałas tylnej półki....stuka, puka, denerwuje na nierównościach jezdni. ten broblem pojawił się również u mnie. wymyśliłem na to fajny, tani i bardzo prosty sposób... być moze ktoś już kiedyś takei coś lub podobne wymyślił (nie wiem, nie szukałem szczerze mówiąc czy jest tu o takim czymś post), ale powtórzyć jakby co nie zaszkodzi.

do "patentu" przyda nam się:

-dwa stare pióra wycieraczki

-klej (najlepiej silikon)

-nóż

-uszczelka od klapy bagażnika;)

-5 minut czasu.

zaczynamy od przygotowania "odbijaków"

potrzebna nam bedzie tylko guma z samego pióra. najlepiej od razu wyciać ją z prowadniczki, łatwiej będzie odciać tą potrzebną czesć.

kiedy już mamy gotowy "odbijak", układamy go w.. uszczelce od klapy bagażnika, zeby łatwo nam było rozprowadzić klej po tej płaskiej stronie:)

gdy już nałożymy klej, wyciągamy "odbijak" delikatnie żeby się nie pokręcił i nie pobrudził klejem, i przyklejamy następnie do rancika, na którym ułożona jest tylna półka klapy bagażnika. analogicznie robimy z drugą stroną i... gotowe:)

wiem że to bardzo banalne, ale nie każdy moze mieć wyobraźnie taką, dlatego umieszczam to tutaj:)

pozdrwawiam i miłęj pracy życzę:)

nno i oczywiście 20.GIFsmile.gif

Napisano

hmm no niby ok i zawsze inwencje i pomyslowosc popieram waytogo.gif ale jak dla mnie to niebardzo sie to widzi bo:

1) raczej 1 pióro nie starcza na 1 rancik od półki (no chyba ze nie polozysz na calosci a na samym koncu[chyba najwazniejszej czesci generujacej chalas] )

2) czy to aby sie utrzyma przy kozystaniu w sensie czy silikon przylepi na tyle mocno ze np. dociskajaca klapa bagaznika nie naruszy silikonu i w efekcie czego nie odpadnie

3) nie łatwiej zrobic to z uszczelki do okien drzwi (sa takie gumowe i z gąbki) one maja wlasny klej

czolem

Oberon

Napisano

to zapodaj jeszcze foto jak to w ostateczności wygląda. Bo "tysz" ma HTB i "tysz" mnie czasem denerwuje to co ty tu opisujesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.