Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uno 1.0 gaźnik + LPG

Featured Replies

Napisano

Problem z tym autem polega na tym, ze nie sposób go rozpędzić powyżej 90-100 km/h. Przy niższych prędkościach przyspiesza przyzwoicie, ale na IV i V biegu jest za słaby i z trudem przekracza granicę 90km/h. Co jest nie tak?

Ostatnio podczas przeglądania silnika zauważyłem, że między gaźnikiem a kolektorem jest zamontowane coś w rodzaju podkładki o grubości ok. 10mm z rurką, która wchodzi do kolektora. Czy to jest standardowe wyposażenie? Czy to gazownik domontował takie cudo? Nie wiem czemu to ma służyć, ale wydaje mi się, że ogranicza przepływ mieszanki do cylindrów. Nie ma tam żadnych sprężynek, klapek itp. rzeczy. Może to zdemontować?

Chciałbym zrobić porządek z tym gaźnikiem... przeczyścić itp. Czy muszę zakupić jakiś zestaw naprawczy? Czy pomiędzy gaźnikiem a kolektorem nie powinno być przypadkiem uszczelki?? Tutaj nie ma żadnej. Jest tylko ta podkładka.

HELP frown.gif

Dlaczego to auto tak słabo jeździ? frown.gif

Napisano

Na początek proponuje regulacje zapłonu pod gaz - musi być ciut szybszy bo gaz wbrew pozorom spala sie wolniej a potem regulacje gazu u jakiegoś gazownika. Moim 1.0 na gazie pomykałem i ponad 140 smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.