Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dostałem do testów Radio First na MP3....

Featured Replies

Napisano

......i dzielę się spostrzeżeniami. Sam odbiornik FM jest na strojenie gałą i ma bardzo kijową czułość. Mechanizm wysuwania i wciągania płytek moim zdaniem rewelacyjny, nie słychać go prawie w ogóle i wciąga i wysuwa płyty w bardzo szybkim tempie z czym się jeszcze nie spotkałem z żadnym innym radiu smile.gif No i przechodzimy do sedna czyli do dźwięku crazy.gif Na głośnikach podłączonych do wyjścia radia bas bardzo płytki i brak najniższych częstotliwości, w porównaniu do mojego 6 letniego SONY XPLOD porażka po całości, w przenoszeniu wysokich częstotliwości nie ma takiej dużej różnicy, ale nie jestem się w stanie szybko przełączyć z jednego radia na drugie, wtedy pewnie bym więcej wyłapał, ale powiedzmy, że z tym sobie jakoś radzi, oczywiście nie uważam mojego SONY za wzór jakości dźwięku, bo też nie jest rewelacyjny, ale akurat takie radio mam więc do niego postanowiłem porównać. Jak chodzi o odtwarzanie MP3 przez tego FIRSTa to można w niego chyba młotkiem walić i nie przerwie bo ja waliłem pięścią i nie chciał skubaniec przerwać, więc pewnie jakiś bufor jest zlosnik.gif i fajnie przewija nagranie mp3 bo płynnie praktycznie jak zwykłe cdaudio smile.gif natomiast na zwykłej płycie Audio CD wystarczy lekko stuknąć w niego i już przerywa - minus duży

co jest jeszcze moim zdanie tragedią to to że jak podpiąłem wzmacniacz ze skrzynką to nawet na małej głośności idzie strasznie duży poziom potężnego basu, nieporównywalnie większy niż na głośniki podłączone do wyjścia normalnego, moim zdaniem bez sensu, bas był ustawiony na 0 a radio nie ma żadnego Loudness ani innego podbicia basów

dla niewymagających się nadaje, ale jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia

to dokładnie ten model http://allegro.pl/item185080969_car_audio_first_fa_4113_mp3_gw_express_kurier_16zl.html

piszą, że ma equalizer, ale jakoś go nie znalazłem, może jeszcze nie doszedłem do tego, no i tak jak piszą ma antishock dla mp3, ale moc 4 x 7 Watów to crazy.gif

aha i nie znalazłem kabelka Remote do wzmacniacza, w moim SONY jest on niebieski i pisze na nim Remote, a tutaj nic takiego nie zauważyłem, może w kostce ISO gdzieś jest Remote

także 6 letni SONY XPLOD daje o wiele lepszą jakość dźwięku, ale za to mój nie czyta CDRW i MP3

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.