Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupuję omegę, problem z gazem

Featured Replies

Napisano

Jutro jadę oglądnąć omege 2.0 16v 95r. Wszystko jest z nią niby dobrze tylko podobno "dławi" się na gazie. Z tego co się dowiedziałem przez telefon to przy zimnym jest dobrze, potem jak się nagrzeje to przy ponownym odpaleniu mocno szarpie i dławi się. Podobno ma to być spowodowane zanieczyszczeniem wtrysku i wystarczy wymienić jakąś listwe. to jest instalacja sekwencyjna , w razie czego kupować bo to drobnostka czy coś poważnego może byc??

Napisano

zasada jest taka:

jeśli sprzedający mówi "wystarczy wymienić ten drobiazg" to niech sam wymienia i sprzedaje pełnosprawny samochód !, czy to nie jest logiczne ? każdy by tak zrobił !

takie postępowanie jak opisujesz to typowe bajki dla naiwnych kupujących, i znaczy to że sprzedający mija się z prawdą i ma coś do ukrycia

> Jutro jadę oglądnąć omege 2.0 16v 95r. Wszystko jest z nią niby

> dobrze tylko podobno "dławi" się na gazie. Z tego co się

> dowiedziałem przez telefon to przy zimnym jest dobrze, potem jak

> się nagrzeje to przy ponownym odpaleniu mocno szarpie i dławi

> się. Podobno ma to być spowodowane zanieczyszczeniem wtrysku i

> wystarczy wymienić jakąś listwe. to jest instalacja sekwencyjna

> , w razie czego kupować bo to drobnostka czy coś poważnego może

> byc??

Napisano
  • Autor

Dzwoniłem ponownie, mówi że są zabrudzone wtryskiwacze i wymieni mu gazownik listwe jakąś. Pytanie mam takie czy chodzi o wtryskiwacze od silnika czy od instalacji gazowej tez sa jakies? Na benzynie jezdzi bez problemów

Napisano

> Dzwoniłem ponownie, mówi że są zabrudzone wtryskiwacze i wymieni mu

> gazownik listwe jakąś. Pytanie mam takie czy chodzi o

> wtryskiwacze od silnika czy od instalacji gazowej tez sa jakies?

> Na benzynie jezdzi bez problemów

hmmm ... jakos to tak napisales , ze musze pomyslec , a przyznam nie lubie ! 270751858-jezyk.gif przy wtryskach benzynowych wystepuje listwa , ale po kiego grzyba ją wymieniac ?? wymienia sie same wtryski jak juz . Wtryskiwacze od gazu są - bo to jak piszesz instalacja sekwencyjna , i one jesli zostaly załozone jakies tanie to szlag je zapewne trafił .Skoro na benzynie jezdzi bez problemów to znaczy ze zasilanie paliwem a w tym wtryski jak i listwa sa oki . zapewne chodzi o wtryski gazowe .Dobre wtryski takie jakie mialem w alfioe 166 to koszt około za sztukę 150 euro , w zestawie oczywiscie wystepują taniej , mowa o wtryskach najlepszych jakie są tych japonskich . Kosztów innych - nie znam .Ale mysle , ze wszystko co tansze niz 200zł za sztukę czy cos koło tego - to syf

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.