Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

idzie lato i nie chce krecic

Featured Replies

Napisano

Taki mam ostatnio problem ze im robi sie cieplej tym ciezej mi odpalic silnik. w zime krecil dobrze z pierwszego kopa. teraz jak odpalam rano tez normalnie kreci, ale popoludniem jak sie nastoi na sloncu niejezdzony ciezko odpalic- jakby nie lapal na wszsytkie gary i gasnie. jak juz raz odpale to potem chodzi bez problemu i pali z 1szego kopa. Co mo moze dolegac oslabiony.gif

Ta tendencja jest juz dluzej, jak tylko sie cieplej zaczelo robic (powyzej 20st). Kupilem w zime wiec nie wiem moze w lato to auto tak kreci. Dodam ze jak jade i przed swiatlami wrzuce na luz to jeszcze trzyma mi wyzsze obroty. czyzby krtokowy byl do czyszczenia? tak samo sie zachwouje na gazie i benzynie. Poradzcie co sprawdzic. Niedawno wymienilem wszystko od zaplonu (kopulka, palec, swiece, kable.

Napisano

jak odpala na gorącym silniku?

Napisano
  • Autor

> jak odpala na gorącym silniku?

jak silnik bardzo goracy (dopiero co chodzil wiatrak, czyli kolo 95) to czasem tez mialem male problemy z paleniem, ale tylko czasem. Jezeli temp kolo 90 czyli nrmalnie to pali odrazu.

dodam ze nie bardzo mi pali jak odpale go popoludniem (stał jakies 7 godzin na sloncu i sie nagrzal do tych 26st_). Jak juz zalapie to moge go poalic i gasic bez problemu. Ale ma ten problem z pierwszym paleniem po postoju

Napisano
  • Autor

> jak odpala na gorącym silniku?

jakas diagnoza niewiem.gif co sprawdzic swieca.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.