Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NIE CHODZI INST. PO ODŁĄCZENIU KLEMY>>HELP<< JUST BRC

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam Fiata BRAVO 1.6 z instalacją starszej generacji BRC JUST z metalowym kolektorem.

Ostatnio miałem poluzowaną klemę na akumulatorze i czasem zdarzało sie jej poluzować i nie styknąć podczas zapalania np wszytsko gasło.Nic sie nie dzialo oprócz tego ze kasowały sie ustawienia w radiu i to wszystko. Musiałem wtedy poruszać troche klemką itd i wszystko wracało doi normy. NIe moglem mocniej dokrecić bo chyba gwint sie delikatnie mówiąć zepsuł i czekałem na dogodny moment aby to wszystko poskładac do normy zwarzywszy na to ze do tej klemy było poprzypinane kilka innych kabli do muzyki itd.

Tym razem wystąlipły podobne problemy tyle tylko że po poprawieniu klemy cos zaczely swirowac swiatelka od wskazinika pojemnosci butli. a potem to juz wszystkie zgasly i pokazuje tylko czerwony prostokacik czyli ze jest na beznzynie na której sprawuje sie bardzo dobrze. Nie pala sie tez zielone kropeczki ktore informuja i zawartosci gazu w butli a jest prawie pelna.

Czy ktos spotkal sie z czyms takim? sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i jest ok. Jest mozliwosc ze to cos nie tak z komputerem od gazu czy tam sterownikiem?

Wszystko przez glupia kleme:(

Napisano

Znaczy sie zgłupiał. Spróbuj jeszcze raz odłączyć klemę i ponownie ją załączyć.

Napisano
  • Autor

> Znaczy sie zgłupiał. Spróbuj jeszcze raz odłączyć klemę i ponownie ją

> załączyć.

No niby tak robiłem...prze3czxusciłem zaśniedziałe elementy i d..a. To samo. Ale spróbuje jeszcze raz. Jest możliwść że coś sie stało z komuterkiem? Je3st tam jakiś bezpiecznik w razie czego wogóle???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.