Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wariujące zegary

Featured Replies

Napisano

Mam problem z Laguną 99 dTi. Bylem u speców od chłodnic i wg. nich wszystko OK, a objawy takie. Po włączeniu zapłonu przy rozgrzanym silniku wskźnik pokazuje idealną temperaturę pracy jest w połowie jednak po kilku kilometrach skacze prawie na max i to w zatrważającym tempie (ok może sie przegrzewa) ale równie szybko spada (to juz mniej prawdopodobne zeby nagle sie ostudził az tak) płynu nie ubywa i jest klarowny, jest odpowiedni poziom, nie istotne czy klima włączona czy nie, nie ważna jaka temperatura i gdzie jadę, skacze raz w tą raz w dół, czy ktoś sie spotkał (może to impulsator - podobno tak to sie nazywa) nigdy sie nie zagotował ( 2 godziny w korku na autostradzie) wentylatory się właczają jak odkręci się korek przy właczonym silniku tez wsio w norrmie, co robic bo troche mnie to wkurza, aha jesli to ma jeszcze znaczenie to wskazówka od prędkościomierza dziwnie sie zachowuje, niby chodzi płynnie, jednak gdy zwalnia się do 0 to z 15-20 km/h nagle spada gwałtownie, pomocy

Napisano

miałem niedawno u siebie coś podobnego z tym że w innym silniku strzałeczka skakała sobie od trzeciej grubej kreski do czwartej, i tak w kółko. Odpowietrzyłem na szybko układ ( nie wiem czy dokładnie) i ruchy strzałki ograniczaja sie teraz do cienkich kresek (miedzy pierwszą a drugą powyżej trzeciej

grubej)

Spróbuj, masz dwa miejca gdzie możesz odpowietzryć układ, a jak to nie pomoże zapraszam na forum laguny jest tam kilku speców napewno ktos Ci pomoże.

Napisano

Może i troszkę zapowietrzony...A może termostat się przycina?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.