Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zestaw bluetooth Nokia CK-1W do Astry G

Featured Replies

Napisano

Koledzy gdzie szukac stalego +12V i ze stacyjki +12V czy sa gdzies w jakies wolne kostki?

i drugi problem CDR500 jak go wyciagnac bo chcialby podlaczyc kabelek sterujacy funkcja MUTE - moze wiecie ktory to na zlaczu tego radyjka?

a na koniec czy mikrofon moge zostawic gdzies na desce czy ciagnac go slupkiem na gore?

wielkie dzieki za wszelkie uwagi

Napisano

> i drugi problem CDR500 jak go wyciagnac bo chcialby podlaczyc kabelek

> sterujacy funkcja MUTE - moze wiecie ktory to na zlaczu tego

> radyjka?

A nalepki na obudowie z opisem zlacza iso nie ma ???

Napisano

opis zlacza masz tutaj LINK

zasilanie wez najlepiej od radia, wedlug w/w opisu

mikrofon moze byc na desce, ale dziala lepiej jesli jest na slupku, poprostu rozmowca slyszy nas glosniej. Jedynie trzeba sie troche bardziej pobawic z mocowaniem

Napisano

ja podłączałem zestaw siemensa - podłączyłem się do kabli idących do kostki ISO radia , mikrofon przykleiłem koło lusterka (oby przeciągnąć kabel demontujesz osłonę przedniego prawego słupka, centralkę zamontowałem po wyjęciu schowka )

Napisano
  • Autor

> A jak sie wpiac w kable do radyjka - tak na ostro przeciac i zaizolowac czy sa jakies inne metody?

Napisano

> > A jak sie wpiac w kable do radyjka - tak na ostro przeciac i

> zaizolowac czy sa jakies inne metody?

odłączasz akumulator, wyjmujesz radio, wyjmujesz kostkę ISO, znajdujesz właściwy kabel .... usuwasz izolację na około 1,5 cm (bez przecinania kabla) i przylutowujesz dodatkowy kabel, potem izolujesz taśmą izolacyjną .... jest to jedyna metoda pewnego podłączenia .... szybko złączki po pewnym czasie kiepsko kontaktują

- wlutowałem w ten sposób 3 kable ( masa / 12 V po stacyjce / 12 V stałe z aku )

- wcisnęłem w kostę ISO pin do kabla MUTE (pin wyjąłem ze starej kostki ISO)

- nie podłączałem zestawu do głosników radiowych tylko skorzystałem z oddzielnego głośnika z zestawu głośnomówiącego

załączam zdjęcie lutowania - zrobione w profesjonalnym zakładzie w poprzednim samochodzie (odkupiłem autko od firmy, firma wcześniej zleciła montaż zestawów głośnomówiących) - na zdjęciu masz oryginałną kostkę ISO z astry

post-13241-14352482691226_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.