Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mokre wtryskiwacze i przerywający silnik:/

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem ze swoim samochodem punto mk2 z 2001 +gaz 1.2 8V:) problem taki że kiedy jade np na gazie i nacisne więcej pedał gazu zaczyna samochód dusić czasami nawet dochodzi do tego iż gaśnie. Dzisiaj odkryłem coś nowego, mianowicie kiedy zaczyna mi ten silnik dusić, mulić przełanczam dosłownie na 5 sek na benzyne po czym spowrotem na gaz i silnik znowu pracuje równo i czysto, po przejechaniu paru, parunastu km problem sie powtarza... w czym moze tkwić problem? Postanowiłem wkońcu zajrzeć pod maske, zdjołem obudowe filtra powietrza, odsłoniłem wiązke kabli a pod nimi wtryskiwacze i kable oraz prawie cały kolektor dolotowy śliski i mokry, podejrzewam że to olej tylko nie wiem skąd:/ Wina uszczelek spod pokrywy zaworów bądź spod głowicy bym raczej wykluczył a to ze względu iż pare dni temu owe uszczelki były wimieniane u mechanika. Może wiecie albo przydarzyło wam sie coś podobnego, jeśli tak byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.

Napisano

Nieszczelny dolot przez nieumiejętne załozenie puszki filtra powietrza i ..oraz odmy

A przełaczając na Pb chwilowo kasujesz centralkę lpg a czemu Ci to pomaga?moze kłopoty z ustawieniem hmm.gif

Napisano
  • Autor

> A przełaczając na Pb chwilowo kasujesz centralkę lpg a czemu Ci to

> pomaga?moze kłopoty z ustawieniem

A jeśli na benzynie czasami też zdarza sie że muli go w identyczny sposób jak na gazie? i nie zawsze przełanczanie na inne paliwo skutkuje:/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.