Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy wymienic czy nie instalacje gazowa w astrze g

Featured Replies

Napisano

witam kolegów jak juz kiedys pisałem załozylem instalacje gazowa do astry g 1.6 16v w krakowie na ulicy gersona w elpigazie i do tej pory nic miłego meni nei spotkało oprucz spalania na poziomie 10-11 litrów a but jest cizkawy.

i tu mam pytanei czy wymieniac instalacje na sekwencje , sa dostepne jakies takie zestawy na allegro po 1200

http://moto.allegro.pl/item194900210_sekwencja_stag_4_cyl_red_zavoli_od_dystrybutora.html

tylko nei wiem czy warto, bo moja instalacja zachowuje sie teraz ytak z e niechca spadac czesto obroty, jak jade na luzie i chciałbym skrecic w prawo szybko to mi zgasnie, autko zaczyna sie ciągnąć dopiero od gdzies 2700obr i juz mam dos c a serkis na gersoa jest poprostu tragiczny .

I tu mam pytanie co poradzzdzicie zrobiććććććć confused.gifconfused.gifconfused.gif

Napisano

> witam kolegów jak juz kiedys pisałem załozylem instalacje gazowa

> do astry g 1.6 16v w krakowie na ulicy gersona w

> elpigazie i do tej pory nic miłego meni nei spotkało

> oprucz spalania na poziomie 10-11 litrów a but jest

> cizkawy.

> i tu mam pytanei czy wymieniac instalacje na sekwencje , sa

> dostepne jakies takie zestawy na allegro po 1200

> http://moto.allegro.pl/item194900210_sekwencja_stag_4_cyl_red_zavoli_od_dystrybutora.html

> tylko nei wiem czy warto, bo moja instalacja zachowuje sie teraz

> ytak z e niechca spadac czesto obroty, jak jade na luzie

> i chciałbym skrecic w prawo szybko to mi zgasnie, autko

> zaczyna sie ciągnąć dopiero od gdzies 2700obr i juz mam

> dos c a serkis na gersoa jest poprostu tragiczny .

> I tu mam pytanie co poradzzdzicie zrobiććććććć

wg mnie WYREGULUJ ją, ja miałem asterkę Z16XEL w II generacji i chodziła jak marzenie. ale podstawa dobry gazownik

Napisano

Instalacja ewidentnie do regulacji. Auto nie może gasnąć przy skręcaniu. Jak chcesz zakładać wtrysk LPG to najpierw znajdź dobrego gazownika który ci to zrobi bo inaczej znów będziesz miał problemy. Spalanie w mieście na poziomie 10-11 litów przy ciężkiej nodze jest IMHO za małe. Mi wychodzi powyżej 13 ostatnio ale stoję dużo w korkach i mam zapewne cięższą nogę. Podobnie jak u Ciebie silnik budzi się do życia ok. 3000 obr.

Napisano
  • Autor

no dokładnie dopiero od 3000tys/obr a ponizej jak muł ostatnio corsa z 95 roku mnie rabała do 80 z swiateł 60konna frown.gif , a własnie kumpe ma taki sam silnik i chodzi mu pieknei tylko ponoc jak sie eni ma klimy to reduktor wkładaja za silnik i jest blisko przepustnicy a ja mam 65cm węza normalnie i do tego ta krótka skrzynia któą pewnei i kolega posiada F17CR smile.gifsmile.gif

no nic bede wałczył nadal , a i zmienilem sobie ostatnio na sportowa jazde i tez zadnej po cool.gifprawy a spalanie takie samo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.