Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie o linki biegów

Featured Replies

Napisano

Proszę o poradę :

Chciałbym sobie zmienić linki biegów bo gumowe kołnierze praktycznie już nie istnieją i widać ślady korozji , jednak przeglądając oferty zauważyłem że oferowane linki różnią się trochę od tych które mam oryginalnie - nie posiadają tych gumowych kołnierzy oraz na jednej (tej u góry) mam tajemniczą sprężynę , czego nie widzę na nowych. Sprzedawcy zapewniają że to oryginały ( sztuka ~185 zł) w ASO chcą ponad 300 za sztukę. Chyba że te osłonki i sprężynę kupuje się osobno?!

Jeszcze jedno małe pytanko z innej beczki - czy korek odpowietrznika w skrzyni ma prawo być luźny i w związku z tym usmarowany olejem?

pozdrawiam

Napisano

Korek odpowietrzanika oleju na skrzyni ma być lużny ( bez przesady oczywiście ) tak aby mógl się kręcić , wyjmij go a zobaczysz jak jest zbudowany ( tylko ostroznie ) umnie którys z mechaników tak go wożyl ze polamal to wsadzilem zaślepke z malucha i siedzi ( jak narazie ) , przy odpowietrzniku w wiekszości jest mokro , no chyba ze masz za malo oleju w skrzyni .... lub odpowietrznuk swojej roboty .....

co do linek to ci niepowiem nieprzerabialem , ale już sie spotkalem w jednym sklepie ZAPEWNIAJĄ iz jest to do wszystkich modeli w innym sklepie wskazują na 3-4 modele a zkatalogu wyszukują rok , model , silnik ....

osobiście polecam inter cars tam zawsze gdy kupuje mam pewnosc ze bedzie pasowac , sie jeszcze niezdazylo zebym wrócil i zamienial wymienial ( maja dobre katalogi ) ....

popytaj w kilku punktach a jak masz inne wymagania wymontuj znajdz firme ktora robili linki wedlug wzoru i po problemie ....

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ok.gif , dzięki

o linkach w archiwum jest dosyć sporo, coś słabo wcześniej szukałem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.