Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proszę pomóżcie bo juz mi brak nerwów

Featured Replies

Napisano

Ostatnio wymieniłem pompkę paliwa. Początkowo nic wielkiegio się nie działo, chociaż po odpaleniu lubił gasnąć. Tewraz jest tak. Rano odpala, po krótkim czasie gasnie. Po kolejneym odpaleniu (z trudem) za chwile przerzucam na LPG aby nie gasł. Na LPG jest ok jedzie, w czasie jazdy próba na benzynie?nie jedzie, gaśnie. Innym razem, troche jedzie, troche nie, szarpie, gaśnie. Nie wiem czy to ma związek z pompka paliwa, czy nie.Doradzcie cos, prosze Was.

Napisano

Skasuj błędy w ECU

i będzie < waytogo.gif

Pytanie kolejne - czy nic nie było przestawiane w sterowniku instalacji gazowej ? bo jeśli tak to skasuj błędy w ECU i ustaw dobrze sterownik gazu

Napisano

Witam,moim zdaniem instalacja gazowa nie ma tutaj nic wspólnego,najprawdopodobniej nowa pompa paliwa sie po raz drugi zatarła,bo jezdzisz cały czas na gazie i masz za niski poziom paliwa w zbiorniku. frown.gif

Napisano
  • Autor

> Witam,moim zdaniem instalacja gazowa nie ma tutaj nic

> wspólnego,najprawdopodobniej nowa pompa paliwa sie po raz drugi

> zatarła,bo jezdzisz cały czas na gazie i masz za niski poziom

> paliwa w zbiorniku.

O nie jesli chodzi op stan paliwa to ciagle jest kolo 1/2 zbiornika. A co do pompki, to czemu gdy odpalam działa?

Napisano

to proszę sprawdzic cisnienie w pompie paliwa,bo ja uważam ze to wina pompy

Napisano

> to proszę sprawdzic cisnienie w pompie paliwa,bo ja uważam ze to wina

> pompy

jak kupił konkretną pompę do konkretnego samochodu to co ma sprawdzać ? ciśnienie chyba jest katalogowe

Napisano

> jak kupił konkretną pompę do konkretnego samochodu to co ma sprawdzać

> ? ciśnienie chyba jest katalogowe

ale może pompa jest uszkodzona co wynika z wady wyrobu,mam sklep z częściami ,więc często zdażaja mi sie takie przypadki,nie pisze po to zeby sie kłócić,ale skoro ktoś prosi o pomoc to wypada wysłuchać tego kogos...

• 1 miesiąc później...
Napisano

Czy pompa cały czas wydaje miarowe buczenie? Warto zdemontować siedzenie aby lepiej słyszeć.

• 4 miesiące później...
Napisano

Witam,

bycmoze po zamontowaniu pompki jakis syf odkleil sie ze scianek baku, i przylgnal do siateczki filtra pompki, zapychajac ja czesciowo. Ja tak mialem w Escorcie, i dlugo trwalo, zanim okazalo sie ze to wlasnie bylo to (gdy postanowilem reklamowac pompke, mechanik ja wyjal i znalazl przyczyne)

Napisano

kiedyś walczyłem z kaleczeniem na PB, wymiany pompy etc, okazało się że rzeczywiście były błędy w komputerze benzynowym. Ale kasowanie nie wystarczy, zrobi się tak samo za jakiś czas. Kwestia była w emulacje ze strony kompa gazowego, kt. dawał takie parametry, że w czasie jazdy na benzynie mieszanka było nieco za bogata....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.