Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dolot

Featured Replies

Napisano

witam mam problem poniewarz nie wiem czy moge uklad dolotowy z estozkiem zalozyc do mojego uno 1.4 i.e mam koncepcje na to by wyjaz cylko ten filtr wkladkowy i do miejsca gdzie jest na pokrywie gaznika zalozyc rurke dolotowa oraz stozek ale zastanawiam sie czy w pokrywie nie ebdzie za duzo powietrza ktore od filtra bedzie krazylo az przez pokrywe do gaznika .... ma ktos moze jakeigos linka gdzie mozna zakupic zaly kit dolotowy ze stozkiem?

Napisano

Oczywiscie mozna i tak jak kolega wyzej pokazal, ale proponuje skorzystac z watku "dolot -teoria" czy jakos tak i obliczyc dolot dla pierwszej fali. Potem sprobowac to upchnac pod maska. Masz taki silniczek jak ja, wiec ze zmieszczeniem wszystkiego nie bedziesz mial problemu - nalezy tylko troszke przebudowac uklad pochlaniania oparow paliwa i go nieco obnizyc. Co do kopulki na wtrysk - mozna pokombinowac z kopulka z astry 1,6 - po kilku przerobkach pasuje. Aktualnie zamierzam sam wykonac taka kopulke z maty szklanej i zywicy - zobaczymy co z tego wyjdzie. Cale zestawy mozesz nabyc (oprocz kopulki) od goscia 'carnetwork' na alledrogo - do wyboru do koloru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.