Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z radyjkiem

Featured Replies

Napisano

Witam wink.gif Problem dotyczy radia samochodowego JVC KD-900SC na mp3. Od jakiegoś czasu gdy próbuję cokolwiek przycisnąć na panelu - radio"głupieje" - to znaczy robi zupełnie co innego niż chcę - nie da się zmienić utworu, czy stacji radiowych - po prostu nic! Problem ten nie występuje, gdy steruję radyjkiem z pilota- wtedy normalnie zmieniam katalogi, czy utwory oraz stacje radiowe. W czym może być problem ? Rozebrałem już panel, lecz nie zauważyłem tam nic niepokojącego ( tzn. wszystkie ścieżki całe, itp ) Gdzie może być problem ? Czy coś z panelem nie tak, czy raczej coś z radiem? Ewentualnie czy jest gdzieś w okolicy Oświęcimia zdolna " złota rączka" , która podjęła by się sprawdzenia mi tego ? Z góry dziękuję, za wszystkie odpowiedzi

Napisano

najlepiej by bylo zmienic panel i sprawdzic .. inny .. albo tez padla mikro uklad od sterowoania w panelu albo uklad od odbierania w radiu ja tez raz mialem ze mi sie na stykach w sonanku poluzowaly styki i zwieral jeden obok drugiego tez wariował sprawdz przesun go w lewo mocno i sprawdz a potem w prawo i sprawdz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.