Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy wyborze sprzętu

Featured Replies

Napisano

Witam (po raz 1-szy yay.gif :D).

Mam zamiar wydać parę złotych, ale żebym wydał je mądrze chciałbym się Was poradzić... smile.gif Chciałbym kupić radio z mp3, głośniki do przednich drzwi i ... No własnie i od Waszej opinii zależy czy będzie coś jeszcze.

Zaczęło się od tego, że pewnego pięknego dnia rano obudziła mnie policja boje_sie.gif i zaprosiła do samochodu (na szczęscie mojego :D) - okazało się ze komuś w nocy spodobał sie tył od mojego pioneera deh-1630 frown.gif Tak więc ponieważ nie chciałbym zostać na tym samym poziomie lub co gorsza cofać sie w tył - zmieniam audio w moim kropku.

Najpierw przeczytałem lekturę w kąciku i zmianę zacząłem od zakupienia w ASO i montażu na podstawie relacji kolegi KJO paneli głośnikowych w przednich drzwiach (ach ten długi weekend i praca przy 40oC uff..., ale mission completed boozing.gif). I teraz zaczynają się schody - elementy które mnie interesują:

RADIA: Pioneer 5700, Pioneer 4700, Alpine 9831, Alpine CDE 9843

GŁOŚNIKI 16,5: JBL GTO 605ce, JBL GTO 6526e, ... (JBL ogólnie opisywany w superlatywach)

WZMACHOL: Blaupunkt 4100, ??? (nie znam się za bradzo na wzmacniaczach..)

Pioneera wybrałem dlatego że dźwięk jaki miał 1630 odpowiadał mi, o Alpine większość mówi same pozytywy. JBL'e to ... JBL'e... :D AHA-lubię posłuchać d'n'base'u, dobrego house'u oraz H-H (a co...:D)

Opcje:

1. Droższy Pioneer/Alpine + JBL'e (ok. 1000zł)

2. Tańszy Pioneer/Alpine + JBL'e + Wzmacniacz (ok. 1100zł)

Co zyskam/stracę przy wybraniu którejś z opcji? Może ktoś ma własne doświadczenia ze sprzętem (hmmm.. w sumie kto ich nie ma :D) i podzieli się nimi ze mną co warto kupić a co nie (szczególnie chodzi o głośniki)? Aha piszę tu tylko o przodzie, bo w półce mam 6x9' z których jestem w miarę zadowolony. Ahax2 - tweeterki już mam jakby co - będę je montował w podszybiu zamiast fabrycznych 10-tek. Z góry THX za pomoc!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.