Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ściaga na lewo

Featured Replies

Napisano

Witam,mam pytanko co zrobic w takiej sytacji jak w temacie a stało się tak po wymianie poduszki i łożyska na kolumnie z lewej strony i teraz przy wyprostowanej kierownicy a auto lekko skreca w lewo i teraz pytanie czy trzeba wymienic też prawa strone czy tu pomoże ustawinie zbieżności confused.gif wymiana byla tylko tez strony bo pojawily sie stuki ale okazuje sie że to jednak maglownica angryfire.gif

Napisano

> Witam,mam pytanko co zrobic w takiej sytacji jak w temacie a stało

> się tak po wymianie poduszki i łożyska na kolumnie z lewej

> strony i teraz przy wyprostowanej kierownicy a auto lekko

> skreca w lewo i teraz pytanie czy trzeba wymienic też prawa

> strone czy tu pomoże ustawinie zbieżności wymiana byla tylko

> tez strony bo pojawily sie stuki ale okazuje sie że to jednak

> maglownica

Witam!

Bys musial dokladnie sprawdzic reszte elementow zawieszenia bo sama wymiana poduszki i lozyska wedlug mnie nie powinna dawac takich objawow.

Latem w zeszlym roku wymienilem oba amortyzatory a w styczniu wymienialem juz sam prawa poduszke i auto prowadzi sie dobrze, nic nie sciaga i opon nie scina. Dlatego nie wydawalem kasy na zbieznosc bo koncowki drazkow byly tylko wyjete i wlozone. Reszta zawieszenia jest OK.

Napisano
  • Autor

ale było dobrze przed wymiana a końcówka drązka tez byla tylko wyjeta po całym złożeniu okazało sie ze zaczeło ścaigać na ta robiana strone angryfire.gif

Napisano

> ale było dobrze przed wymiana a końcówka drązka tez byla tylko wyjeta

> po całym złożeniu okazało sie ze zaczeło ścaigać na ta robiana

> strone

Musisz sprawdzic reszte zawieszenia. Koncowki reguluja zbieznosc, przy wymianie poduszek nie zmienia Ci sie kat nachylenia kola, chyba ze z ta poduszka jezdziles kupe czasu a auto jest po dzwonie. Jesli reszta zawieszenia jest OK to tylko zlapac sie za kieszen i jechac na geometrie.

Napisano
  • Autor

nie niebyło po dzwonie a wszystko wcześniej było dobrze kierownica idealnie ustawioona i nigdy nie ściagało tylko dopiero teraz od wymiany poduszki chyba zostaje mi podjechać na geometrie frown.gif

Napisano

> nie niebyło po dzwonie a wszystko wcześniej było dobrze kierownica

> idealnie ustawioona i nigdy nie ściagało tylko dopiero teraz od

> wymiany poduszki chyba zostaje mi podjechać na geometrie

Wymienialem sam poduszke bo mnie warsztat w ktorym wymienialem amorki pare miesiecy wczesniej chcial mnie skroic za ta poduszke 3x wiecej, nic nie sciaga. Wiec nic Ci nie pozostaje jak podjechac na sprawdzenie. Popytaj sie tylko gdzie w twoim rejonie jest taniej, bo tez kroja cenowo roznie.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź cool.gif musze sie zorientować i nic nie pozostaje tylko sprawdzenie zbieżności ehh

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.