Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Obroty X17DTL ;-)

Featured Replies

Napisano

Wytrwali pamiętają jak pisałem o obrotach rzędu 1400-1500 na biegu jałowym. Moje szczęście polegało na tym że jeden z 2 w Poznaniu porządnych pompiarzy nie miał czasu. Posiłkując się Waszymi radami w końcu wziąłem sprawy w swoje ręce ;-) wydrukowałem sobie schemat i zacząłem szukać śruby regulacji biegu jałowego. W pewnym momencie jeszcze dobrze nie dotknąłem pompy a obroty same spadły. Rzuciłem się do kabiny sprawdzic obroty i .... znowu poszły do góry. Powtórzyłem - to samo. W końcu z pomogą kolegi... Okazało się że dotykając pompy zasłaniałem maaaalutką dziurkę w węzyku podciśnieniowym. Była tak mała i wredna że oparła się wcześniejszym oględzinom. Nawet wężyka nie trzeba było wymieniać - wystarczyło go skrócić o 3 cm.... to tyle, dziękuje wszystkim - gdyby nie wasze rady pewnie bym sam pompy nie dotknął a pompiarz uraczył by mnie 3 cyfrowym rachunkiem. POZDRAWIAM!

Napisano

Jednak czasami warto maskę podnieść hehe.gif

A mechanik by ci powiedział,że trzeba pompe oddać do regeneracji,albo że powymieniał to i tam to i 300zł się należy crazy.gif

Jednym słowem trzeba próbować niekiedy samemu waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.