Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mk.1 75 - pytanie o kabelki

Featured Replies

Napisano

Robiłem małe porządki pod maską (mycie plastików, czyszczenie złącz elektrycznych, wymiana odwijających się/skruszałych izolacji, malowanie Cortaninem zardzewiałych blach) i pod osłoną przekaźnika podwójnego odkryłem ciekawą rzecz - są tam 2 złącza 2-przewodowe i jedna taka wtyczka, która pasuje do obu. Jedno złącze jest po lewej stronie złącza sondy a drugie po prawej, z boku. Wtyczka i jedno gniazdo mają kabelki szaro-zielony i czarny, drugie gniazdo ma inne kolory kabelków ale to do niego mam podłączoną tą wtyczkę. To gniazdo "wychodzi" z grubszej wiązki, natomiast to drugie, do niczego nie podłączone z dużej kostki pod map-sensorem.

Teraz prośba do posiadaczy mk.1 75 ELX, żeby zajrzeli pod tą osłonę i zobaczyli jak to mają podłączone i czy też mają jedno gniazdo "wolne".

Ja spróbuję się doszukać tych złącz w schematach, ale to może nie być łatwe...

53_1181760275_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Też tak mam (i nie wiem do czego to gniazdo)

...i też nie zgadzają Ci się kolory kabelków w gnieździe i włożonej do niego wtyczce a wolne gniazdo ma takie same kolory kabli jak wtyczka?

...mam wrażenie że już kiedyś o to pytałem (nie wiem czy tu), tylko gdzieś odpowiedź mi się "zgubiła".

Napisano
różne cuda się widziało w tych autach...u mnie w srebrnym tego nie było,było za to 3-pinowe złącze od czujnika prędkości,ktorego nie mialem zlosnik.gif - brak ABS...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.