Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Padł prędkościomierz

Featured Replies

Napisano

Jaka może być przyczyna? Gdzie wchodzi linka do skrzyni? Widać to? Mowa o 1.1 SPI. Może coś przy liczniku się spsuło?

Napisano

> Jaka może być przyczyna? Gdzie wchodzi linka do skrzyni? Widać to?

> Mowa o 1.1 SPI. Może coś przy liczniku się spsuło?

widac, wchodzi przy ukladzie roznicowym smile.gif tam gdzie polosie wchodza w skrzynie, od gory smile.gif

Napisano
  • Autor

> widac, wchodzi przy ukladzie roznicowym tam gdzie polosie wchodza w

> skrzynie, od gory

a jakieś foto poglądowe? zlosnik.gif półosie to wiem gdzie są, ale tak bardzo dobrze to się nie znam zlosnik.gif kilometrów też nie nalicza więc licznik raczej sprawny smile.gif

Napisano

> a jakieś foto poglądowe? półosie to wiem gdzie są, ale tak bardzo

> dobrze to się nie znam kilometrów też nie nalicza więc licznik

> raczej sprawny

W załączniku masz rysunek z zaznaczonym w kółku miejscem wkresania linki prędkościomierza

post-66183-1435248413448_thumb.jpg

Napisano

To linka pewnie. Mi urdzewiała przy skrzyni. Jechałem pewnego pięknego dnia jakieś 150km/h patrze a tu leci wskazówka do zera. Myślałem, że już w niebie jestem a to linka tylko. Tylko kup oryginalną bo zamiennik niby wygląda na dobry a jak sie koło silnika powygina to wciąga linke do pancerza i nie dochodzi przy liczniku. Ja skróciłem pancerz i obkleiłem izolacją do tej "wtyczki" przy liczniku ale teraz wolał bym oryginał kupić.

Napisano
  • Autor

Ukręciła się linka przy skrzyni crazy.gif Muszę kupić nową. Dodatkowo pękniętą mam tę nakrętkę na końcu przy skrzyni, tę plastikową na pancerzu. Linkę to się z pancerzem kupuje? hmm.gifniewiem.gif Pewnie za dużo strzałów ze sprzęgła ostatnio było i dlatego się ukręciła zlosnik.gif

Napisano

> Ukręciła się linka przy skrzyni Muszę kupić nową. Dodatkowo pękniętą

> mam tę nakrętkę na końcu przy skrzyni, tę plastikową na

> pancerzu. Linkę to się z pancerzem kupuje? Pewnie za dużo

> strzałów ze sprzęgła ostatnio było i dlatego się ukręciła

oczywisce ze z pancerzem razem smile.gif

jeszcze nawet z taka guma co idzie w wygluszenie na scianie grodziowej smile.gif

Napisano
  • Autor

> oczywisce ze z pancerzem razem

> jeszcze nawet z taka guma co idzie w wygluszenie na scianie

> grodziowej

są różne rodzaje tych linek? bo facet w ASO mi mówił przed chwilką, że ma różne rodzaje do 1.1 SPI, może długością się różnią czy co??????????????

Napisano

Ja jak kupileem to byla lekko dluzsza od tej zepsutej ale poukladala sie pod maska jakos i nie przeszkadza w niczym tak ze moze byc dluzsza. Wez sobie stara dla porownania wazene zeby koncowki pasowaly do licznika i do skrzyni.

Jak bys chcial to moge oddac w dobre rece linke od cc700 ale nie wiem czy styknie. Chyba nie bardzo.

Napisano
  • Autor

....napocić żeby wymontować tę linkę crazy.gif samo odkręcenie licznika to niezłe wyzwanie......a odkręcenie lewej śruby mocującej licznik to jakiś idiota chyba wymyślił, żadnego klucza nie idzie tam włożyć crazy.gif

Napisano
  • Autor

Ale co się przy tym nakląłem to masakra. Zlikwidowałem przy okazji muchę w środku licznika i poprawiłem jego oświetlenie, bo nie wszystkie żaróweczki się paliły smile.gif Jestem zadowolony smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.