Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punciak, jak Harley

Featured Replies

Napisano

Jak co miesiąc mam problem... Tym razem głośno pracuje z tego co się wsłuchałem kolektor ssący. Dźwięk przypomina pracę Harleya jak, a jak dodam gazu to jak śmigłowiec wink.gif. Stało się to wczoraj jak jechałem z Warszawy na Wrocław, do Częstochowy było ok, zimny łokieć okna otwarte i chodził normalnie wink.gif. Potem na autostradzie A-4 musiało się to stać podczas jazdy. A że miałem załączoną klimę pozamykane okna i muzę na full. Dopiero pod domem zauważyłem głośną prace samochodu. Dodam że mam zasilanie gazem. Czekam na komentarze. Może ktoś miał już coś podobnego. To proszę o koszt naprawy od razu. Bo jutro muszę wracać do Warszawy, a nie chcę w taka pogodę Harleyem wink.gif, a śmigłowcem nie mam gdzie zaparkować!

Napisano

Sprawdz puszkę filtra powietrza-być moze miałeś strzał w kolektor i rozerwało obudowę crazy.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawdz puszkę filtra powietrza-być moze miałeś strzał w kolektor i

> rozerwało obudowę

Już znam przyczynę... i nawet zaradziłem... urwała się rura, a nawet dwie zaraz przy silniku. Zauważyłem to dopiero na kanale, bo na dziabane mam pod maska trochę i nawet nie ma gdzie nosa wsadzić... także wydech kończył się zaraz za silnikiem i już wiem czemu mi tak fajnie sie zbierał mimo hałasu z 15 KM więcej bez wydechu wink.gif. Pospawane założone i przy okazji pomalowane na srebrno sprayem do 400C.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.