Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto mi powie, coz to za stwor...

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj zauwazylem, ze cos mi dziwnie "cyka" w moim Golfie III 1.9D... Dochodzi jakby z komory silnika, nieregularne, metaliczne cykanie, ciche. Zawory wykluczam, brzmia przeciez inaczej. To co mnie dopadlo to cos jakbym ciagal jakas blaszke po asfalcie. Problem tkwi w tym, ze te odglosy slychac nawet, jak nie jade... Niecale dwa tygodnie temu poszlo mi wywazenie prawej polosi, wiec zostalo wyciete, moze to cos z tego? A, jeszcze kolo napedzajace pasek pompy wspomagania jest lekko... hmm, scentrowane, czyli podczas pracy lekko lata, jakby bylo krzywo przykrecone, moze to to? Pomozcie dobrzy ludzie, bo zaczyna mnie to martwic... smile.gif

Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Spróbuj poruszać atrapą pod lewą lampą (ten pasek między lampą a zderzakiem) U mnie to kwiczy piszczy nie wiem jak nazwać przy zamykaniu drzwi i wkurza nieźle. Jakaś blaszka trze o dół lampy, brat rozebrał i podkleił taśmą, jak narazie cicho. Jeśli nie to to obejrzyj aluminiową wyściółkę wkoło wydechu, zdarza sie że gdzieś się zagnie i drapie po wydechu, przeważnie w okolicach kolektora wydechowego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.