Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana łożyska (z piastą) przód a zbieżnosć-ściąga w prawo

Featured Replies

Napisano

orientujecie się, wymienili mi łożysko razem z piastą w prawym przednim kole i odczuwam, że auto mi ściąga w prawo - nie bardzo, ale jednak jak puszczę kierownice to ucieka, jechalem ja, jechala żona i odczucia są takie same- powiedzcie, czy po wymianie piasty powinno się skontroloważ zbieżność?

Sprawa dla mnie bardzo ważna bo za 36H mam ruszyć na południe europy do Montenegro i delikatnie określając ta sprawa mnie drażni...

Napisano

proponuje podjechac i sprawdzić,

wymiana łożyska w Astrze to ......

trza całą kolumnę wyciągać screwy.gif i mogło się cosik pozmieniać delikatnie...

Napisano
  • Autor

> proponuje podjechac i sprawdzić,

> wymiana łożyska w Astrze to ......

> trza całą kolumnę wyciągać i mogło się cosik pozmieniać

> delikatnie...

no nie wiem, ale napewno łożysko jest w komplecie z piastą i wydaje mi sie ze nie powinno to mieć wplywu, ale... o 8 bede dzwonil do mechaniora i musze sie umoówić jak wróce z pracy, ale to jest tylko 12h przed wyjazdem na wczasy... wowo, emocje muszą być do samego konca pad.gif

Napisano

no to ja czekam na wypowied z kolegi bo mi tez sciaga tropszki na prawo ale nic nei wymienialem, a mam pytanei jak wychodzi w kombi spalanie gazu i jaka mas z instalacje 2 czy 4 generacji???

Napisano
  • Autor

> no to ja czekam na wypowied z kolegi bo mi tez sciaga tropszki

> na prawo ale nic nei wymienialem,

na godzine 4 jestem umówiony w warsztacie, jak tylko znajde chwile to napisze dzis a jak nie to po 15 lipca ze szczegółami z wyprawy do MN

a mam pytanei jak

> wychodzi w kombi spalanie gazu i jaka mas z instalacje 2 czy

> 4 generacji???

instalacja Landi II generacji

spalanie LPG 8,5-9 (jak zona jeździ to mniej, ja to wiecej), ale na trasie Andrychów- Graz- spalił 7,8 LPG/100km (uśredniając całą trase tam i z porotem z klimą) no i 0 benzynki bo silnik caly czas pracowal i wylaczalem tylko na postojach i tankowaniach; tryb jazdy: z GRAZ do andrychowa (590km) zrobilem w 6,5godzin- na pokladzie 3 osoby bez bagażu.

Napisano

to musze powiedziec ze ci mało pali ja ostatnio 290km tylko ze na pospiechu z 3 osobami i klima 3/4 trasy predkosc 110-120 z krakwa przez mikolow zory wodzisław slazki racibórz i do nysy wyszlo spalanie 11 litrow gazu a srednio pali mi po krakowie 11 litrow a trasa bez klimy spokojnei jadac do 10, ale chyab niedługo wymieniam na sekwencje bo jak wlacze klime to I generacja strasznei słabnie

Napisano
  • Autor

> to musze powiedziec ze ci mało pali ja ostatnio 290km tylko ze

> na pospiechu z 3 osobami i klima 3/4 trasy predkosc

> 110-120 z krakwa przez mikolow zory wodzisław slazki

> racibórz i do nysy wyszlo spalanie 11 litrow gazu a

> srednio pali mi po krakowie 11 litrow a trasa bez klimy

> spokojnei jadac do 10, ale chyab niedługo wymieniam na

> sekwencje bo jak wlacze klime to I generacja strasznei

> słabnie

do 10L dobilem jak jesdzilem przez góry do żywca z klimą,, ale generalnie z tego co obserwuje to 8,5-9L/100km

zgadza sie, po włączeniu klimy spadek mocy jest odczuwalny

sekwencji już nie bede wkladal, ta jeszcze jet na gwarancji, a i mam nadzieje że wiecznie tym autem ni ebede jeździl;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.