Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pilne pytanko o szczególik...

Featured Replies

Napisano

Witam,

czy brak tabliczki z numerem nadwozia na przodzie auta moze przynieść jakieś problemy z przeglądem, rejestracją, czy też ogólnie - z użytkowaniem auta w naszym kraju? Numer jest w środku auta, koło siedzenia, ale nie ma blaszki z numerami na blachach miedzy światłami - widziałem kilka astr II na aukcjach - czasem zdarzają się astry które nie mają tej tabliczki. Wiem ze chodzi o to iz auto było remontowane, i pewnie wówczas ta tabliczka "zaginęła" - ale pytanie czy nie przysporzy to kłopotow? Miał ktoś może podobny dylemat i zna odpowiedz smile.gif? Muszę się szybko decydować, a trochę mnie to gryzie...

Napisano

ja powiem tylko że jak rodzice sprowadzili używaną ciężarówkę z zagranicy to nie miała ona tej tabliczki i niestety nie chcieli podbić nam przeglądu rejestracyjnego :/ trzeba było nową dorobić ale nie pamiętam jaki był jej koszt.

dodam że niektóre autka nie mają tej tabliczki pod maską bo jest przy drzwiach pasażera

Napisano

jakis czas temu bylo o tym na forum, w kazdym badz razie astra powinna tabliczke mieć na przednim pasie.

Co do aut bez tabliczek, szczegolnie gdy to jest tzw !!!okazja!!! to ja bym nie brał oslabiony.gif bo i przegląd i mielonka z przodu musiała byc...

Napisano

W renowkach byly takie cyrki ze umieszczali tabliczke gdzie chcieli- na kielichu mcpersona, w kole zapasowym, na slupku kolo drzwi ale problemow niegry nie bylo z przegladem.

Napisano

Wyrobienie nowej tabliczki to spory kłopocik. Najpierw trzeba złożyć podanie w Wydziale Komunikacji. Oni mają czas bodajże tydzień na wydanie odpowiedzi i skierowania do Rejonowej Stacji Kontroli Pojazdów. Z tym skierowaniem do uprawnionej stacji, a oni wydają nową tabliczkę.

W zeszłym roku robiłem tabliczkę w moim Poldku koszt ok 70zł.

A bez tabliczki - zero legalnego przeglądu, a i pierwszy bardziej upierdliwy misiaczek może Ci dowód rejestracyjny zatrzymać.

Napisano

Co wy piszecie - brak tabliczki w niczym nie przeszkadza. przynajmniej w AG. Ja na przednim pasie, którego legalności i orginalności od momentu wyjechania z fabryki jestem pewien, tabliczki nie mam (oczywiście jest na nią miejsce). Jest naklejka na prawym słupku, a wszelkie dane pojazdu, którymi zainteresuje się policial.gifznajdują sie w dowodzie rej. jeżeli chce porównać to sprawdza nr nadwozia ale te wybite w podłodze.

Napisano
  • Autor

> Co wy piszecie - brak tabliczki w niczym nie przeszkadza.

> przynajmniej w AG. Ja na przednim pasie, którego legalności i

> orginalności od momentu wyjechania z fabryki jestem pewien,

> tabliczki nie mam (oczywiście jest na nią miejsce). Jest

> naklejka na prawym słupku, a wszelkie dane pojazdu, którymi

> zainteresuje się znajdują sie w dowodzie rej. jeżeli chce

> porównać to sprawdza nr nadwozia ale te wybite w podłodze.

Witam,

dzieki za odpowiedzi, choc zamiast mi pomóc to bardziej mnie ten problem zaczał dręczyc wink.gif. Wreszcie sam sobie znalazłem i wklejam linka bo moze komuś to w przyszłości pomoże:

klik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.